Контракти.ua

299  —  25.10.23
Повністю відмовитись від російських продуктів: з програмним забезпеченням BAS - це реально
Повністю відмовитись від російських продуктів: з програмним забезпеченням BAS - це реально

У світлі останніх подій хочеться у кожній сфері життя відмовитися від усього, що пропонують російські компанії та виробники. Практично усі вітчизняні підприємства та приватні підприємці в своїй роботі використовували програму 1С. Її розробили саме росіяни, і через відсутність гідних альтернатив таке ПЗ довгий час залишалося фактично монополістом. Але зараз ситуація кардинально інша.

Щоб не використовувати 1С, варто надати перевагу принципово новому софту від польської компанії NetHelp - BAS, який можна придбати в 1c.kiev.ua. Одним з головним аргументів за вибір саме цього програмного забезпечення може стати те, що кінцевим бенефіціаром є саме європейська компанія, а не російська. Софт має багато важливих переваг, тому варто розібратися, яка є різниця між продуктами BAS і 1С https://www.1c.kiev.ua/ua/difference-1cvsbas/.

Основні відмінності між BAS і 1С

Спершу програмне забезпечення BAS розроблялося як аналог 1С, щоб українські компанії не потребували для роботи російського софта. Проте з кожним оновленням програма набувала додаткової функціональності, і зараз в неї є кілька важливих переваг:

- початкову сторінку кожен користувач може налаштовувати за своїми потребами. Це актуально для моніторингу показників роботи. В 1С такої можливості немає;

з’єднуватися з базою клієнтів чи даних можна через WEB-браузер по захищеному протоколу. До порівняння: в 1С можна працювати лише з того комп’ютера, де вона встановлена;

доступ до BAS можливий навіть зі смартфону, і головне - при цьому інтерфейс адаптується саме під девайс користувача. А для значної частини конфігурацій можна встановити мобільні додатки, що не прив’язує підприємця до робочого місця, а дозволяє користуватися програмою навіть в дорозі. В 1С всього цього немає;

конфігурації можна використовувати навіть в хмарних сервісах, і для цього не потрібно купувати чи орендувати сервер.

Ще кілька причин обрати саме BAS

Розширена функціональність - лише частина відмінностей BAS від 1С. Такий софт також є і безпечнішим у використанні, адже:

1. В ПЗ двоетапна аутентифікація.

2. Є можливість самостійно відновити пароль без участі розробника чи системного адміністратора.

3. Виконувати ресурсозатратні операції доступно без блокування користувача.

І все це лише частина переваг, які відрізняють польське програмне забезпечення від російського.

Перехід з 1С на BAS наблизить нашу перемогу на економічному фронті.

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396