Контракти.ua

407  —  21.10.23
Підбираємо сучасні міжкімнатні двері для найпопулярніших стилів інтер’єру разом з «Термінус»
Підбираємо сучасні міжкімнатні двері для найпопулярніших стилів інтер’єру разом з «Термінус»

З початком ремонту перед власником дому завжди виникає завдання – визначитися зі стилем, який йому найбільше подобається. Їх є дуже багато і всі вони відрізняються за своєю естетикою, кольоровою гамою та матеріалами, які використовуються. Кожен стиль особливий, адже тонко передає певний культурний період.

Від стилю приміщення залежить і те, які сучасні міжкімнатні двері замовити на https://terminus.ua/catalog/doors/filter/dodatkovo-is-suchasni/, щоб вдало вписати їх в дизайн кімнати. Важливо розуміти, що одна і та сама модель може по-різному виглядати у сучасному та класичному інтер'єрі й до цього потрібно бути готовим. А підготуватися допоможуть практичні рекомендації від «Термінус».

Три стилі інтер’єру та три ідеальні рішення для них

Більшість дизайнерів виділяють 3 основні напрямки стилів, а саме класика, сучасність та етнічність. До перших відноситься класицизм, романтизм та бароко. До других зараховують арт-деко, хай-тек, мінімалізм, лофт та інші. В числі етнічних стилів є скандинавський, прованс, кантрі, колоніальний та східний.

Розглянемо особливості підбору дверей для трьох найпопулярніших варіантів з кожного напрямку:

- Хай-тек. Він характеризується технологічністю та новизною. Такий стиль часто обирають люди, які цінують функціональність та готові йти в ногу з часом. Міжкімнатні двері для цього стилю мають бути нейтральних кольорів. Хорошим рішенням стануть чорні, кремові чи сірі моделі. Важливою відмінною рисою стиля хай-тек є використання скла. Тому його наявність буде значною перевагою. Доповнять картину двері з таким типом скла як, наприклад, дзеркало срібло або ж варіанти з матовим покриттям.

Класика. Цей стиль відрізняється елегантністю та традиційністю. Правильно підібрані двері для такого стилю – це ті моделі, які мають стриманий дизайн. Ідеальна кольорова палітра – це бежевий, коричневий, бордовий та інші теплі пастельні відтінки. В цьому стилі цінується також натуральність використаних матеріалів, тому дерев’яні двері будуть виглядати дорого та презентабельно.

Прованс. Теплота, затишність і витонченість – це основні його ознаки. Для кімнати в такому стилі ідеально пасуватимуть двері світлих відтінків, наприклад, білі, блакитні чи лавандові. Часто дизайнери обирають зробити кімнату повністю білосніжною та розставляти акценти у вигляді синіх дверей і підібраних в тон ним аксесуарам.

Часто буває важко підібрати підходящий стиль, адже можна загубитися серед багатьох цікавих варіантів. Але зате максимально легко вибрати двері для будь-якого з них в каталозі «Термінус».
Статьи по теме
Все виды ремонта квартир: какие бывают и как их проводят
Все виды ремонта квартир: какие бывают и как их проводят

Ремонт – это целый комплекс различных мер, который направлен на улучшение не только внешнего вида жилья, но и его функциональности. Обычно он подразделяется на несколько этапов – от создания дизайн-проекта до проведения финишных работ. Элитный ремонт квартир или любой другой, нередко для владельцев он становится серьезным испытанием. Кроме того, следует знать, что виды ремонтов квартир обладают каждый своим уровнем сложности.
16.09 — 392

Душові кабіни: особливості успішного вибору
Душові кабіни: особливості успішного вибору

Душові кабіни — найкраще рішення для компактних ванних кімнат. Нині виробники постійно експериментують з матеріалами виготовлення та конструкційними рішеннями, тому підібрати варіант для себе — завдання не з простих. Хочеться купити сантехніку недорого, але хорошої якості, щоб вона роками тішила око й не втратила свою функціональність. Спробуємо розібратися, які душові бокси та кабіни краще обирати для повсякденного використання.
24.07 — 417

Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction
Качественный ремонт квартир в Киеве от Modern Construction

Modern Construction предлагает высококачественный ремонт квартир в Киеве, который сочетает в себе передовые технологии и современный дизайн. Компания известна своим профессионализмом и вниманием к деталям, что позволяет ей создавать уютные и функциональные жилые пространства, удовлетворяющие потребности самых требовательных клиентов.
22.07 — 378