Контракти.ua

356  —  13.10.23
Гідравлічні станції (гідростанція, маслостанція): що це таке і де вони застосовуються
Гідравлічні станції (гідростанція, маслостанція): що це таке і де вони застосовуються

Маслостанція гідравлічна має вигляд насосної станції, яка використовується для перетворення різних видів енергії в механічну енергію рідини. При певному тиску потік надходить до виконавчих органів. 

Як джерело тиску та енергії гідростанції застосовуються в багатьох промислових сферах: машинобудуванні, будівництві, металургії, енергетиці та харчовій промисловості.

Конструкція маслостанції

Зазвичай гідростанція складається з основних та додаткових компонентів. Основні:

- Бак для робочої рідини, внутрішні стінки якого виготовлені із нержавіючої або звичайної сталі й покриті подвійним шаром спеціального полімерного складу. Для гідроагрегатів, що використовуються більш інтенсивно, баки оснащені додатковими внутрішніми перегородками, головне призначення яких – сприяти охолодженню та перемішуванню робочої рідини.

Насосне обладнання, важливою характеристикою якого є швидкість подання робочої рідини, яку він здатний забезпечити. Залежно від виду насоса, обладнання може бути пластинчастим, шестерним, радіально-плунжерним та аксіально-поршневим.

Первинний двигун, який може бути бензиновим, дизельним, електричним, пневматичним або гідравлічним.

Трубопровід високого тиску для з’єднання гідронасоса з робочими органами маслостанції (керуючою, розподільною та регулювальною арматурою).

Зливний фільтр для очищення робочої рідини, що повертається в гідробак, від сторонніх домішок.

Всмоктувальний фільтр з гідравлічним клапаном для очищення від сторонніх домішок робочої рідини, яка направляється із накопичувального бака до гідронасоса.

Заливна горловина, яка оснащена повітряним фільтром. Завдяки йому в момент відкривання гідробака сторонні домішки не потрапляють у робочу рідину.

Вимірювальні пристрої – це манометри та показники кількості робочої рідини в гідравлічному баку.

Розподільчі пристрої – такі елементи можуть бути електрогідравлічними або належати до типу ручного управління і складатися з однієї або декількох секцій.

Гідравлічні станції широко використовуються при експлуатації інструментів та механізованого обладнання: ланцюгових та дискових пилок, бурильних та шліфувальних машин, відбійних молотків, пресів, верстатів та інших гідравлічних спецінструментів та установок.

Шукаєте маслостанцію, яка задовольняла б потреби вашої гідравлічної системи? Відвідайте інтернет-магазин «Моторімпекс»! В асортименті представлене гідравлічне обладнання як закордонного, так і українського виробництва. Досвідчені інженери проконсультують вас щодо вибору оптимального варіанту, звертайтеся!

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389