Контракти.ua

348  —  05.10.23
Кому потрібен повербанк для зарядки ноутбука: 4 категорії користувачів
 Кому потрібен повербанк для зарядки ноутбука: 4 категорії користувачів

Повербанк — один з найкращих винаходів 21 століття. Це вірний супутник подорожувальників, прихильників «дикого» відпочинку та екстремального дозвілля. За останні кілька років він еволюціонував настільки, що отримав можливість заряджати цілу низку девайсів різного призначення. Крім смартфонів та аксесуарів — портативні комп’ютери з потужними батареями.

Використовувати повербанк для зарядки ноутбука зручно та легко. Підключення займає лічені секунди, а швидкість заряджання визначається технічними характеристиками зарядного пристрою. Два найважливіших параметри:

- Енергомісткість. Від неї залежить максимальна кількість повних циклів зарядки.
Вихідна потужність. Вказує, скільки Ватт може видавати один порт.

Цільова аудиторія у комп’ютерних повербанків широка та різношерстна. І не дивно, адже ноутбуками у повсякденному житті користуються майже всі.

Офісні працівники

Останнім часом популярності набувають офіси з лептопами замість комп’ютерів. Серед переваг:

1. Економія простору. Особливо — в Open space, де цінний кожен зайвий сантиметр.
2. Рівень шуму. Система охолодження ноутбука — набагато тихіша, як і клавіатура.
3. Універсальність. Ноут може працювати від мережі, а у разі перебоїв — від батареї.

Відключення світла часто застає зненацька, тож працівникам краще мати під рукою повербанк, який допоможе лептопу протриматися без доступу до розетки впродовж усього робочого дня.

Варто придбати в офіс 3-5 портативних акумуляторів для спільного користування.

Фрилансери

Фрилансерів умовно можна об’єднати у дві групи: домувальники та мандрівники. Перші люблять працювати у максимально комфортних умовах, без жодних відвабних факторів. Другі — постійно переїжджають з місця на місце та самі не знають, де можуть опинитися завтра.

За осілого способу життя повербанк потрібен хіба що про всяк випадок — раптом виникнуть проблеми з енергопостачанням чи зламається «рідна» зарядка від ноутбука.

Для роботи на ходу портативний акумулятор так само важливий, як і зручний транспортувальний рюкзак чи сумка з захистом від механічних пошкоджень.

Любителі тривалих подорожей

У довготривалих поїздках одним смартфоном не обійдешся. Потрібні додаткові джерела розваг. Ноутбук замінює телевізор, ігрову приставку та купу інших пристроїв. Щоправда, розряджається за активної безперервної експлуатації швидко, а знайти вільну розетку у громадському транспорті — ще той квест.

Зовнішній акумулятор бере підзарядку на себе. Він одночасно може заряджати декілька девайсів (наприклад, ноутбук та бездротову мишку). У разі множинного підключення вихідна потужність «розсіюється» на зайняті порти, тому швидкість заряджання може зменшитися.

Учні

Школярі та студенти часто беруть з собою ноутбуки на навчання, щоб виступити з публічною доповіддю, продемонструвати презентацію чи поділитися з викладачем напрацюваннями щодо курсової чи дипломної роботи.

До кінця навчального дня батарея ноутбука виснажується, тож для підтримання її в тонусі портативний зарядний пристрій — те, що потрібно. Не обов’язково заряджати лептоп повністю — достатньо приєднатися на 20-30 хвилин, щоб він точно не вимкнувся посеред важливого виступу.

Powerbank середньої місткості здатний підвищити показники автономності лептопа у 2 рази. І це — без використання трюків для зниження навантаження на батарею.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389