Контракти.ua

456  —  25.09.23
Apple iPhone 14 Pro Max: стильний дизайн та нові функції
Apple iPhone 14 Pro Max: стильний дизайн та нові функції

Лінійка iPhone 14 Pro Max користується стабільним попитом і, перше, на що звертає увагу споживач – стильне та сучасне оформлення. Моделі традиційно представлені:

- в чорному;

в золотому;

в срібному кольорах.

До них також додався елегантний фіолетовий.

Айфон 14 виділяється наявністю низки покращень, та візуально він дуже нагадує попередній iPhone 13 Pro Max. Розміри та вага відрізняються всього в декілька грамів/міліметрів. Боковини телефону зроблені з нержавіючої сталі. Навіть кнопки розміщені, як і раніше.

Що ж до візуальних змін, то найпомітнішою стала поява вирізу, що нагадує таблетку. Він замінив виїмку. Для чого потрібен даний елемент? В ньому розташовані системи камер TrueDepth. Особливо вражає інтерактивний Dynamic Island. Він створює ілюзію того, що виріз здатен змінювати розмір та форму. В цілому ж це – функція програми.

Чип Bionic та програмні можливості

iPhone 14 Pro Max має 6 ядер та 16 млрд транзисторів. Це – A16 Bionic – найпотужніший чіп для смартфонів на момент випуску iPhone 14. До його складу входять 4 ядра ефективності та 2 ядра виробничості. Окрім цього модель укомплектована шістнадцятиядерним Neural Engine та п’ятиядерним графічним процесором. Пропускна здатність графічного процесора зросла на 50%.

Звичайний користувач смартфону можливо не надто оцінить зміни в його функціональності, проте, на них неможливо не звернути увагу в разі інтенсивного виконання завдань, наприклад, під час експорту відео. Апаратні елементи, всі без виключення, ідеальні. Особливо варто відмітити потужність динаміків та характеристики тактильного движка – кращого у власному класі, та є ще дещо, що зміг оцінити кожен власник iPhone 14 Pro Max – наявність високого рівня захисту від пилу та вологи.

Система Біонік куди потужніша, ніж це потрібно для переважної кількості споживачів. Це добре? Безсумнівно, адже вона розрахована на майбутнє. Серед нових функцій - Crash Detection. Він застосовує наявні датчики та алгоритм, який дозволяє зрозуміти, що користувач потрапив у аварію. У разі виникнення небезпечної ситуації обов’язково попередить службу допомоги.

Які зміни здивували споживачів найбільше? Вибір на користь eSIM – зручних та простих елементів, які стали альтернативою сім-карти. Чи не обернулося подібне нововведення проблемою? Ні, адже всі українські оператори за потреби підключають eSIM, тож використання Айфон Про в жодному разі не стане проблемою. Проте, на європейському ринку зустрічаються й моделі, що мають слот для однієї сім-карти.

В інтернет-магазині Еплрум ви можете придбати Айфон 14 Про Макс з безпроцентною розстрочкою на термін до 2 років. Більш того, дана опція розповсюджується на всі, навіть на бв товари. Телефони та інша техніка доставляються Новою поштою до відділення, поштомату чи квартири замовника. Він також може забрати товар самостійно в Apple Room – офіційних магазинах у Львові, Києві, Тернополі та інших містах.

Статьи по теме
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?
Почему качественные SEO тексты — залог успеха вашего сайта?

В современном мире, где конкуренция в интернете ежедневно растет, важно не просто создать сайт, а сделать его видимым и привлекательным для посетителей. Один из ключевых аспектов успешной онлайн-стратегии — это качественные SEO тексты. Давайте разберемся, почему они настолько важны и как их заказать.
12.09 — 333

Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?
Выбор первого MacBook: какую модель выбрать и на что обратить внимание?

Покупка первого MacBook — важное решение, которое требует внимания к деталям. Но с множеством доступных моделей, различиями в характеристиках и ценах выбрать подходящий ноутбук может быть непросто. В этой статье мы разберем, какой купить Макбук и на что обратить внимание при выборе.
09.09 — 414

Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації
Контекстна реклама для B2B: ефективний інструмент лідогенерації

Ринок B2B характеризується жорсткою конкуренцією та необхідністю залучення вузької, але дуже цінної аудиторії. Один із перевірених методів залучення потенційних клієнтів (лідогенерація) — контекстна реклама, зокрема пошукова реклама Google Ads.
06.09 — 396