Контракти.ua

389  —  24.09.23
"Він знову засмутиться": Буданов про реакцію Путіна на удари по Кримському мосту

Сили оборони не припинять атаки по мосту.

Удари по Кримському мосту триватимуть регулярно. Пише ТСН. 

Про це заявив очільник ГУР Кирило Буданов в інтерв'ю TheDrive.

"Питання не в тому, будемо ми атакувати чи не будемо. Ми це робимо регулярно, тому закінчимо. Це лише питання часу", – сказав він про атаки по мосту.

На запитання журналіста, що зробить Володимир Путін у відповідь, Буданов відповів так: "А що зробить Путін? Він знову засмутиться. Що він може зробити?"

Нагадаємо:

2 вересня повідомлялося, що російська сторона намагається тримати в напруженості ситуацію навколо Кримського мосту, оскільки Кремлю у якийсь спосіб необхідно виправдовуватися в тому, що цей об'єкт інфраструктури не використовується повною мірою. Тому окупантам привиділася атака по ньому невідомими безпілотниками.

За інформацією британської розвідки, для Росії Кримський міст є вузьким місцем у логістиці. Для його захисту застосовують пасивні засоби – димові генератори ТДА-3 і підводні загородження. А для відбиття повітряних атак застосовують засоби ППО.

Починаючи від серпня 2022 року, в Криму майже щодня чути звуки вибухів. Російська влада пояснює це стріляниною по "українських безпілотниках", "роботою ППО" чи навчаннями військових РФ.