Контракти.ua

1002  —  21.09.23
Як швидко продати брендовий одяг?
Як швидко продати брендовий одяг?

Сьогодні заробляти на брендовому одязі реально. Багато людей роблять з цього справу свого життя та при цьому мають не погані гроші. Для того, щоб це втілити у реальність, треба лише знати, де брати цей одяг та як його вигідно купувати та відповідно продавати. Оригінал https://theoriginals.com.ua/ua/zhinkam/odyag можна знайти за приємними цінами на ресейл платформі TheOriginals, де можна як купити, так і продати брендовий одяг швидко та легко.

Як продавати

 Коли у вас вже назбиралася певна кількість речей у шафі, можна починати міркувати про те, як правильно їх продавати та як це реалізувати. Брендові речі таких відомих дизайнерів та домів як: Gucci, Prada, Maison Martin Margiela, Yves Saint Laurent, Miu Miu, Kenzo, Acne Studios, Ann Demeulemeester тощо продавати дуже легко. Ці дизайнери та подібні їм завжди цінуються, а особливо їх речі набувають ціну через декілька сезонів після випуску. Коли речі вже немає у продажі ні на жодному сайті – вона стає значно дорожчою та за неї готові віддати немалі гроші шанувальники певного бренду або рисейлери. Щоб успішно продати річ бажано дотримуватися наступних кроків:

- Переконайтеся, що ваша річ немає жодних недоліків та якщо вони є – спробуйте видалити їх так, щоб не зіпсувати. Звертайте увагу на те, що деякі речі з особливо делікатних матеріалів можна прати виключно у хімчистці або ручним пранням.

Коли річ випрана, треба довести її до ідеального стану, а саме гарно розпрасувати, викласти. Переконатися що всі етикетки на місці.

Тепер треба зробити фото: воно має бути гарної якості, щоб потенційному покупцю було видно навіть текстуру тканини через екран. Для цього вам знадобиться денне світло, яке буде потрапляти прямо на річ та гарний фотоапарат. Можна скористатися телефоном, якщо у вас задовільна камера. Проте якщо ви хочете рухатися далі у цьому напрямку, варто все ж таки придбати професійне обладнання або замовляти студію для фотосесій з гарним світлом та додатковими пристроями.

Якщо у вас цікавий задній фон, наприклад виконаний у стильному інтер’єрі лофт або просто білий – можете залишити його на фотографії. Буде великим плюсом сфотографувати виріб на людині або хоча б на манекені – таким чином людина зрозуміє, як саме сідає та чи інша річ та вірогідність продажу значно підвищиться. Проте якщо ви фотографуєте на підлозі або на непривабливому фоні, бажано вирізати фотографії в фотошопі та ставити їх на однокольоровий.

Наступним кроком є безпосередньо викладання речі на платформи, в яких ви будете продавати свої брендові речі. Щоб продати дорожче, віддавайте перевагу іноземним сайтам, де речі купуються у валюті долар або євро. Купуючи речі в Україні набагато дешевше, ви зможете заробити гарну різницю, якщо перепродасте її в Європу або Америку.