Контракти.ua

432  —  16.09.23
Стан хворого Ігоря Ніколаєва різко погіршився – росЗМП
Стан хворого Ігоря Ніколаєва різко погіршився – росЗМП

Композитору стало гірше після госпіталізації.

Стан російського композитора Ігоря Ніколаєва різко погіршився після того, як його забрали до лікарні у Москві. Пише ТСН. 

За інформацією, яка почала поширюватися у росЗМП, музиканта госпіталізували з обширним інфарктом і зараз він перебуває у реанімації.

Як стало відомо, зараз лікарі намагаються стабілізувати роботу серця Ніколаєва, адже його сердечний ритм постійно змінюється. До того ж, композитору повідомили невтішні результати ЕКГ.

Попри важкий стан Ніколаєв перебуває у свідомості та приймає седативні препарати. Рідних та близьких до палати композитора пускати заборонено.

Зазначимо, що під час повномасштабної війни в Україні Ніколаєв обрав мовчазну позицію та жодним чином не коментував кривавий терор Кремля. Однак композитор все одно зміг викликати у росіян істерику, адже під час одного з концертів наприкінці 2022 року Ніколаєв разом з донькою своєї куми Алли Пугачової, Крістіною Орбакайте, виступив у синьо-жовтих костюмах. Після цього у РФ вирішили, що таким способом музикант хотів показати свою позицію.

Статьи по теме
В Москві розпочались арешти військових: що відомо
В Москві розпочались арешти військових: що відомо

Рух в центрі Москви перекрито, відомо про численні арешти, затримання та блокування військових.
09.10.22 — 753

У Росії анонсували акцію протесту проти мобілізації
У Росії анонсували акцію протесту проти мобілізації

У Росії анонсували акцію протесту проти мобілізації, яку оголосив президент Володимир Путін.
21.09.22 — 509