Контракти.ua

385  —  01.09.23
"Червоні лінії" вже пройдено. Путін і його режим насправді бояться довгої війни, - Юсов

Для російського диктатора "точку неповернення" і так звані "червоні лінії" вже пройдено. І Путін, і його оточення насправді бояться довгої війни проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телеканалу FREEДОМ.

"Мені здається, що для нього (Путіна - ред.) точка неповернення і "червоні лінії" вже давно пройшли. І це розуміють багато представників його режиму, так званих бізнес-еліт. Стратегічний глухий кут, стратегічний програш - жодної з цілей цієї війни агресивної, цього геноциду, не досягнуто. І, безумовно, у Кремлі це прекрасно розуміють", - сказав Юсов.

За його словами, попри те, що кремлівська пропаганда заявляє про те, що нібито Росія може і готова воювати роками, на внутрішню аудиторію такого посилу немає.

Представник ГУР зазначи, що у Росії навпаки є спроба підтримати ілюзію нормальності, наскільки це можливо взагалі.

"Тобто говорять постійно, що все відбувається за планом, що є зарплати, пенсії, а війна - десь там, далеко. Ось це два різних ключових повідомлення, меседжі на внутрішню аудиторію і на зовнішню. І це означає, що насправді Путін і його режим бояться довгої війни. Інакше риторика всередині Російської Федерації була б абсолютно іншою", - наголосив Юсов.

Статьи по теме
Ураження винищувачів Су-57 за 600 км від кордону: в ГУР розповіли про наслідки
Ураження винищувачів Су-57 за 600 км від кордону: в ГУР розповіли про наслідки

Вперше було пошкоджено ці російські "наднові" літаки.
13.06 — 276

Зеленський відвідає Сінгапур для участі у конференції з безпеки, - Reuters
Зеленський відвідає Сінгапур для участі у конференції з безпеки, - Reuters

Президент України Володимир Зеленський візьме участь у безпековій конференції "Діалог Шангрі-Ла" в Сінгапурі цими вихідними.
31.05 — 244

Росія виробляє артснаряди втричі швидше, ніж Європа і США – Sky News
Росія виробляє артснаряди втричі швидше, ніж Європа і США – Sky News

Промисловість РФ виробляє артилерійські снаряди приблизно втричі швидше, ніж західні союзники України, а також приблизно на чверть дешевше.
26.05 — 272