Контракти.ua

583  —  29.08.23
Куртки для жінок від українського виробника: тренди 2023
Куртки для жінок від українського виробника: тренди 2023

Особливе місце у світі моди займають жіночі куртки. Їхня головна функція – захист від холоду та несприятливої ​​погоди, проте вони стали незамінним елементом модного гардеробу. У 2023 році спостерігається низка цікавих трендів, які роблять куртки для жінок ще більш актуальними, стильними. Жіночі куртки від українського виробника Maritel' відрізняються стильним дизайном, якістю, широким рядом моделей.

Популярні моделі

Одним із головних трендів поточного року стає куртка-пуховик. Вона відрізняється переліком переваг: легкість, висока теплоізоляція. Це чудовий вибір для холодних зимових днів, коли необхідно зберігати тепло та почуватися комфортно. Особливість курток цього типу – тонкий і легкий матеріал, який не додає зайвого об'єму. З курткою-пуховиком можна створювати варіативні образи відповідно до вимог повсякденного чи спортивного стилю.

Ще один популярний тип куртки – жіночий бомбер. Цей стиль повертається в моду, радуючи шанувальниць універсальністю. Куртка-бомбер допоможе створити луки, поєднуючись зі спідницями, джинсами та брюками. Особливість даної моделі – наявність поясу та манжетів, які захищають від вітру та забезпечують додатковий комфорт.

Лідируючі позиції у списку актуальних трендів займають куртки зі штучного хутра, що дозволяють створювати розкішні та елегантні образи водночас. Переваги – зручність, естетичність: куртки жіночі зі штучного хутра виглядають стильно та відрізняються прийнятною ціною.

Бажаючи створити різні образи та обираючи жіночу куртку, зверніть увагу на кілька аспектів.

1. Фасон куртки: повинен підходити до типу фігури, поєднуватись з іншими елементами гардеробу.

2. Якісні матеріали: наголошують на індивідуальності, забезпечать тривалий термін служби.

3. Особливості пошиття: з моди йдуть жіночі куртки з яскравими та помітними елементами декору, химерними накладками, кишенями.

Якщо складно самостійно вибрати фасон куртки і поєднувати нову річ з наявними варто звернутися до стиліста. Досвідчений стиліст може допомогти у виборі не лише бази, а й аксесуарів, які додадуть образу неповторності.

Де купити жіночу куртку?

Придбати стильну та якісну жіночу куртку можна у каталозі бренду Maritel'. Представницям прекрасної статі пропонується широкий асортимент моделей, які відповідають останнім трендом.

Брендові куртки від українського виробника відрізняються довговічністю, якістю. Вони створені з матеріалів, які надійно захищають від холоду та забезпечують комфорт. Додаткові переваги курток від Maritel' – модні та стильний дизайн, що дозволяє у будь-якій ситуації виглядати елегантно та неповторно.

Не забувайте про догляд за курткою, що допоможе довго зберігати початковий вид виробу. Періть куртку згідно з інструкцією на бирці, використовуйте спеціальні засоби для чищення та догляду за тканиною або шкірою. Жіноча куртка – елемент гардеробу, який зможе порадувати свою господиню не один рік, якщо дотримуватись правил догляду та вибирати якісний виріб.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389