Контракти.ua

385  —  27.08.23
Який диван краще обрати – м’який чи жорсткий?
Який диван краще обрати – м’який чи жорсткий?

Відповідь на це питання залежить від людини та рівня комфорту, який вона відчуває. Зазвичай м’який диван обирають для відпочинку, спати ж краще на більш жорсткому. Втім, більшість з нас роблять і перше, і друге на одному дивані.

Чому краще купляти диван зі складу

Щоб визначитись, який саме диван ви бачите у своїй оселі, варто ознайомитися з тим, що пропонує ринок. Сьогодні з цим немає жодних складнощів – асортимент в усій повноті представлений на різноманітних інтернет-сайтах та магазинах. Тут же ви можете дізнатися про якості товару, який вам сподобався, та його переваги у порівнянні з іншими моделями.

А для того, щоб придбати диван за цінами виробника, варто завітати на сайт https://ddn.ua/ua/dyvany-na-skladi.html, адже саме тут ви позбавитеся посередницьких послуг та уникнути різноманітних надбавок, придбавши меблі за ціною, яку визначив виробник. Тобто, кращий вибір – це купити диван зі складу.

Чим наповнюють жорсткі дивани

Наповнювачів, жорстких диванів досить багато. Основними і найбільш популярними є:

1. Пінополіуретан, який може бути литим або блоковим. Він різноманітний за ступенем щільності і є найбільш довговічним.

2. Струттофайбер – у вигляді волокон (вони можуть бути як натуральними, так і синтетичними), що вкручені вертикально. Спосіб їхнього закріплення – це спрямований потік гарячого повітря. Цей наповнювач часто обирають через те, що він здатний трансформуватись у відповідності до вигинів тіла.

3. Періотек є по суті поліефірним волокном, до якого додають синтетичні добавки (як приклад – бамбукові, кукурудзяні або ж кокосові). Може бути і натуральне додавання у вигляді вовни. Текстура періотека є багатошаровою.

Чим наповнюють м’які дивани

Як вже зазначалося, м’який диван передбачений здебільшого для короткочасного відпочинку. Тому для його наповнення використовуються відповідні матеріали:

1. Поролон – один з найдешевших матеріалів, але його суттєвим недоліком є недовговічність у використанні, адже цей наповнювач швидко деформується.

2. Синтепон також є дешевим матеріалом. Ця синтетика часто комбінується з більш міцним наповнювачем і є популярною «начинкою» стьобаних диванів.

3. Останнім часом часто використовують холлофайбер, який за своїми властивостями схожий із синтепоном, але є більш міцним і має значнішу зносостійкість. Його волокна схожі на спіраль, завдяки чому матеріал доволі довго залишається м’яким та зберігає тепло.

4. Дюрафіл є достатньо пишним матеріалом, оскільки за своїми властивостями схожий з пружинним блоком, що додає затишності.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389