Контракти.ua

817  —  20.08.23
Дивні смерті російських генералів: що чекає на військове керівництво РФ — представник ГУР
Дивні смерті російських генералів: що чекає на військове керівництво РФ — представник ГУР

У Кремлі відбуваються класичні інтриги всередині диктаторського режиму.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов вважає, що диктаторський режим Кремля завзято шукає “відповідальних” за провали на війні. Саме з цим пов’язані й раптові випадки смерті серед військового керівництва. Пише ТСН. 

Таку думку він висловив в ефірі національного телемарафону.

Андрій Юсов наголосив, що серед російського генералітету також будуть виявляти “зрадників”.

"Можливо навіть, за старою сталінською традицією хтось завтра із цих генералів зізнається в роботі на англійську розвідку або на українську розвідку, чи в роботі на українське націоналістичне підпілля”, – припустив він.

Представник ГУР вважає, що в Кремлі відбуваються “класичні інтриги всередині диктаторського режиму, який сам себе поїдає”.

“Шукають "крайніх" за провали, за невиконані обіцянки, за величезні втрати в живій силі й техніці, за падіння в економіці. І "крайні" в цій ситуації, схоже, сьогодні саме кадрові військові. Тобто не ті, хто ухвалював злочинні політичні рішення, не ті, хто отримували від цього певний зиск і навіть заробляли на цій кривавій війні, не пропагандисти, не ті, хто обслуговував режим Путіна чи носив за ним чемоданчик”, – зауважив Андрій Юсов.

За його словами, в російський історії такі ситуації вже неодноразово траплялися, але дивує те, що російські кадрові військові дозволяють таке з собою чинити.

Як повідомлялося раніше, нещодавно в Росії у віці 57 років помер колишній заступник міністра оборони РФ, учасник вторгнення до України генерал-полковник ЗС РФ Геннадій Жидко.

Нагадаємо, у виправній колонії помер ще один російський генерал Геннадій Лопирьов. Його підозрювали в тому, що він вкрав гроші під час будівництва маєтку для Путіна.