Контракти.ua

484  —  30.07.23
ZARA скоро повернеться в Україну
ZARA скоро повернеться в Україну

Міжнародний рітейлер одягу Inditex Group, який володіє популярними брендами Zara Bershka, Pull&Bear та іншими, незабаром може повернутися на ринок України.

Про це повідомляє Українська рада торгових центрів.

Голова Української ради торгових центрів Максим Гаврюшин заявив, що організація робить багато кроків, аби повернути міжнародний бізнес в Україну. Inditex - один із пріоритетних напрямків, адже компанія володіє багатьма брендами, які стали улюбленими для українців.

"Компанія Inditex вже не бачить великої загрози. Тому на наш ринок можуть повернутися вже восени", - заявив Гаврюшин.

Якщо Inditex повернеться на наш ринок вже восени, це матиме велике соціальне, політичне та економічне значення і стане сигналом для інших великих компаній про те, що навіть під час війни в Україні можна безпечно працювати.

Додамо, що якщо Inditex не відновить роботу в Україні найближчим часом, то наступне вікно можливостей буде аж навесні 2024 року. Раніше компанія розглядала можливість повернення на наш ринок щомісяця.

Нагадаємо, що іспанський ритейл-гігант Inditex Group зупинив свою роботу в Україні з початком повномасштабної війни. Керівництво групи компаній пояснювало рішення тим, що найвищим пріоритетом для них є безпека їхніх колег і клієнтів.

До 24 лютого 2022 року в Україні працювало 65 магазинів Inditex - у 8 містах.

Статьи по теме
Росія змінила тактику ударів по українській енергетиці – FT
Росія змінила тактику ударів по українській енергетиці – FT

Росія змінила тактику атак по енергоінфраструктурі України, використовуючи високоточні ракети для знищення електростанцій у менш захищених, ніж Київ, районах. Деякі об'єкти не зможуть повністю відновити до наступної зими.
08.04 — 190

(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила ринок праці
(Не)жіночі професії. Як війна в Україні змінила ринок праці

Від початку повномасштабної війни у багатьох сферах ринку праці України спостерігається дефіцит кадрів. Особливо не вистачає спеціалістів професій, які зазвичай вважалися "чоловічими". Проте роботодавці готові залучати жінок на нетипові посади, а українки активніше відгукуються на такі вакансії та проходять перекваліфікацію.
23.02 — 244

Розслаблятися ще рано: Укренерго про відключення світла
Розслаблятися ще рано: Укренерго про відключення світла

З початку опалювального періоду в Україні не застосовували масштабних відключень світла. Але розслаблятися ще зарано.
14.02 — 303