Контракти.ua

682  —  25.07.23
Окупанти після ударів ЗСУ перекидають техніку з Мелітополя до Криму, - партизани
Окупанти після ударів ЗСУ перекидають техніку з Мелітополя до Криму, - партизани

Після чергової успішної роботи ЗСУ по окупантах у Мелітополі, ЗС РФ почали перекидати техніку до Криму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

"Цього разу наші агенти зафіксували переміщення від Мелітополя в бік Криму військових вантажівок, тягачів і низки іншої техніки", - йдеться у повідомленні.

Партизани зазначають, що це відбувається після чергової успішної роботи ЗСУ по окупантах на захопленій частині Запорізької області.

"Окупанти продовжують забезпечувати свої війська на фронті, використовуючи для цього Крим. Але недовго це зможе тривати", - додали в "АТЕШ".

Ситуація у Мелітополі

Нагадаємо, Мелітополь Запорізької області знаходиться під російською окупацією з перших тижнів повномасштабної війни. Росіяни перетворили місто у свій "центр командування".

Проте останнім часом у Мелітополі почастішали вибухи, а серед окупантів фіксують тривожні настрої. Так, наприклад, 11 та 12 липня у Мелітополі та сусідніх селах чули вибухи.

Нещодавно Мелітопольський міський голова Іван Федоров повідомляв, що російські війська стягують на Запорізький напрямок техніку. В окупованому Мелітополі зафіксували багато ворожих броньованих машин "Тигр".

Статьи по теме
Росіяни везуть боєприпаси через Крим у цивільних вантажівках, - партизани
Росіяни везуть боєприпаси через Крим у цивільних вантажівках, - партизани

Російські загарбники везуть боєприпаси на фронт через Крим у вантажівках. Це є однією з причин масштабних заторів на Кримському мосту.
14.07.23 — 488