Контракти.ua

509  —  12.07.23
Сошки: види, особливості, призначення
Сошки: види, особливості, призначення

Сошки: види сошок, їх особливості та призначення.

Як вибрати сошку? Як поліпшити результати стрільби? Різновиди сошок для стрільби та полювання! Особливості та призначення сошки для гвинтівок.

Як поліпшити результати стрільби? Для такої мети призначаються сошки. Це підставки для вогнепальної зброї, за допомогою яких полегшується прицілювання і підвищується ефективність стрільби. Яку купити сошку і що можна вибрати, піде мова в нашій статті.

Різновиди збройових сошок

Підставки для вогнепальної зброї класифікуються залежно від конструктивних особливостей. Великим попитом користуються біподи. Це вироби, які складаються з двох розсувних опор. У сошках передбачається регулювання висоти і поворотна або жорстка основа. Другий різновид підставок - триподи. Це штативи на трьох ногах, що забезпечують фіксацію зброї в нерухомому положенні.

У продажу представлені збройові сошки різних видів. Довжина ніжок - один із важливих параметрів, на який варто звертати увагу під час купівлі. Для стрільби з позиції стоячи підходять сошки на довгих ніжках, а з колін або лежачи - на коротких. Універсальним варіантом є підставки з регулюванням висоти ніжок. У такому разі можна змінювати висоту опор, виходячи з конкретної ситуації.

Виробники збройових сошок

Рекомендуємо вибирати сошки для стрільби, розроблені відомими виробниками. Це гарантія високої якості. Ретельно продуманою конструкцією і тривалим терміном експлуатації відрізняються сошки Fab Defense, Magpul, Harris та багато інших.

Fab Defense - ізраїльська компанія, що спеціалізується на виготовленні збройових аксесуарів. Сошки розробляються з урахуванням усіх вимог. Під час виробництва використовується загартована сталь, полімерний композит і алюміній. Для розширення можливостей передбачається фіксація ніжок у різних положеннях.

Magpul - американський виробник, який розробляє сошки для використання в польових умовах. До особливостей підставок для вогнепальної зброї належить стійкість на будь-якій поверхні, легке регулювання і надійність.

Harris - компанія, що пропонує якісні вироби. Це сошки для стрільби, які відрізняються простотою і практичністю. Підставки швидко приводяться в робоче положення і легко складаються. З їхньою допомогою значно поліпшуються результати стрільби.

Вибираючи збройову сошку, звертайте увагу на конструктивні особливості, на базу кріплення і на матеріали. Віддавайте перевагу виробам, виготовленим світовими виробниками.