Контракти.ua

396  —  10.07.23
Безкоштовний роумінг для українців у ЄС продовжили ще на рік
Безкоштовний роумінг для українців у ЄС продовжили ще на рік

22 мобільні оператори в Європейському Союзі та сім – в Україні погодили продовження ще на 12 місяців угоди про скасування роумінгової плати для громадян України, аби ті могли залишатись на зв’язку з рідними.

Про це в понеділок повідомила Європейська комісія

Єврокомісія стверджує, що сприяла домовленості між європейськими та українськими операторами про продовження угоди "з метою взаємного зниження тарифів, які вони повинні підтримувати для здійснення транскордонних дзвінків".

Доступні дзвінки дозволяють українцям, які шукають притулку в Європі, перебувати на зв’язку з рідними й друзями в Україні та навпаки.

Орган європейських регуляторів електронних комунікацій BEREC засвідчив ефективність домовленості між операторами в ЄС та Україні, оскільки вона дозволила надавати доступні послуги транскордонних дзвінків.

Статьи по теме
Змінено правила зміни мобільного оператора зі збереженням номера
Змінено правила зміни мобільного оператора зі збереженням номера

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, затвердила зміни до порядку надання послуг перенесення номерів при переході до іншого мобільного оператора.
12.03 — 337

Lifecell продали французькій інвестиційній компанії: подробиці
Lifecell продали французькій інвестиційній компанії: подробиці

Турецька компанія Turkcell оголосила про продаж українського мобільного оператора Lifecell французькій інвестиційній компанії NJJ Capital, яка належить мільярдеру Ксав'є Ньєлю. Договір про продаж було підписано 29 грудня.
31.12.23 — 421

Локальні складнощі досі виникають. В
Локальні складнощі досі виникають. В "Київстар" розповіли про роботу мобільної мережі

Мобільний оператор "Київстар" продовжує відновляти роботу послуг, однак локальні складнощі досі виникають.
17.12.23 — 449