Контракти.ua

636  —  09.07.23
Відчувають, що ЗСУ близько: окупанти готують план "евакуації" з Маріуполя
Відчувають, що ЗСУ близько: окупанти готують план

Ймовірно, тікатимуть окупанти й зрадники до Росії.

Загарбники розробляють план "евакуації" з Маріуполя. Йдеться про вивезення колаборантів, документів й награбованого майна. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Крім того, що в Маріупольському порту прискорюються вантажні операції. Зокрема, відбувається активне вивезення зерна.

Вочевидь, росіяни нарешті усвідомили, що в них залишилося зовсім небагато часу. Маріуполь обов'язково провернеться під контроль України, над цим сьогодні активно працюють наші воїни та проукраїнське населення.

"Навіть у випадку втечі зрадникам України не вдасться уникнути відповідальності. Кожному із них доведеться відповідати за свої вчинки", – наголосили у Центрі.

Відзначимо, що у Маріуполі за загадкових обставин гинуть окупанти. Протягом останніх двох тижнів у різних районах міста знайшли тіла восьми російських військових: шестеро були зарізані, а двоє – застрелені в потилицю. Звісно ж, такі випадки окупаційна влада активно приховує, бо в росіян може початися справжня паніка.

Статьи по теме
Чи відчувають українці себе частиною національного опору ворогові: дані опитування
Чи відчувають українці себе частиною національного опору ворогові: дані опитування

Більшість українців (60%) відчувають себе частиною національного опору. Ще 32% відчувають себе хоча б частково долученими до опору ворогові.
10.11.22 — 1611

У Росії вже відчувають втрати своїх військових в Україні, - Рєзніков
У Росії вже відчувають втрати своїх військових в Україні, - Рєзніков

Міністр оборони України Олексій Рєзніков звернувся до українців і запевнив, що саме зараз відбувається злам ситуації, час якого потребує зібраності, особливої концентрації. За його словами, російське суспільство вже починає відчувати та усвідомлювати втрати у війні з Україною.
04.03.22 — 1069