Контракти.ua

389  —  06.07.23
Клік - врятував Україну! Благодійний проект від KIRINS
Клік - врятував Україну! Благодійний проект від KIRINS

З 05.07.2023 український сервіс онлайн страхування KIRINS запустив благодійну акцію по відновленню України. У цій статті ми детальніше розповімо про ідею та умови цієї акції.

Яка глобальна ідея запуску цієї акції?

Станом на 01.07.2023 близько 200 000 км2 території України заміновано, багато лісів знищено і ці цифри будь лише рости поки триває війна на території України.

Виходячи з цього компанія KIRINS разом з благодійним фондом “Мама, посади дерево” планують відновити частину знищених дерев, а також закупити авто для розмінування наших територій у найкоротший термін. За допомогою фонду є можливість розмінувати Україну за найближчі 6 років.

Які умови акції від KIRINS?

Купуйте Зелену карту або Автоцивілку на сайті KIRINS з 05.07.2023 до 30.09.2023 та приймайте участь у благодійному проекті. З кожного проданого полісу частина коштів буде спрямована у фонд “Мама, посади дерево”. Майбутнє України в наших з Вами руках!

Хочемо наголосити, що кошти спрямовує саме компанія KIRINS з куплених Вами страхових полісів в цей період за рахунок своїх власних коштів. Ви продовжуєте отримувати кешбеки та знижки на ці види страховок. Простими словами Ви допомагаєте просто купуючи обовʼязковий поліс страхування саме на цій платформі.

Що таке Зелена карта та автоцивілка?

Зелена карта на авто в Україні є міжнародним страховим документом, який підтверджує наявність обов'язкового автострахування цивільної відповідальності для автомобіля, що перетинає кордони України.

ОСЦПВ є обов'язковим видом страхування, який покриває шкоду, завдану третім особам у разі ДТП, де винуватим є власник або керівник автомобіля в межах України. Зелена карта стає необхідною, коли ви плануєте виїхати за межі України на своєму автомобілі.

Зелена карта видається страховими компаніями і містить інформацію про автострахування власника автомобіля. Вона має спеціальний міжнародний стандартний формат і містить такі дані, як номер полісу страхування, період його дії, реквізити страховика та іншу інформацію.

Зелена карта є доказом наявності страхування його власника в країнах, які приймають цей документ. Це дозволяє забезпечити фінансовий захист третіх осіб у разі ДТП за межами України.

Що потрібно для долучення до акції від KIRINS?

Все що потрібно від Вас - перейти на сайт KIRINS, оформити будь-який з цих видів страхування і насолоджуватись своїм внеском у відновлення нашої рідної країни!

Дякуємо, що допомагаєте!

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873