Контракти.ua

526  —  03.07.23
Як обрати надійну та зручну платформу для торгівлі бінарними опціонами
Як обрати надійну та зручну платформу для торгівлі бінарними опціонами

Як обрати надійну та зручну платформу для торгівлі бінарними опціонами - Binaryoptions.com.

Бінарні опціони – популярний, проте доволі ризикований торговий інструмент. З ним легко розібратися навіть новачкам. Адже все, що потрібно – це визначитися з активом, за яким ви будете спостерігати, та зробити прогноз: куди буде рухатися його ринкова вартість.

Сьогодні в більшості країн бінарні опціони регулюються та вважаються легальними інструментами. Отже, більшість брокерів дозволяють торгувати ними на своїй платформі. Тут головне уникати шахраїв та знайти дійсно перевірені надійні компанії. Ви можете подивитись тут список найкращих брокерів бінарних опціонів, до яких потрапили Pocket Option, Quotex, IQ Option тощо.

Як формується рейтинг і чи можна самостійно визначити: наскільки надійними є платформи? Ми зібрали найважливіші критерії, на які зважають фахівці у пошуках безпечних та вигідних брокерів.

Наявність безкоштовного демо-рахунку

Якщо трейдери лише починають знайомитися з фінансовим ринком і ніколи не торгували бінарними опціонами, краще не починати з реальних грошей. Існує високий ризик того, що ви втратите усі свої заощадження.

Тут виграють компанії, які пропонують демо-версію торгового рахунку. Вона дозволяє ознайомитися з усім функціоналом, особливостями та швидкістю роботи платформи без попереднього поповнення депозиту. Тобто ви можете прогнозувати ціну активу відразу після реєстрації та перевіряти, наскільки ваша інтуїція та знання поточних подій на ринку цінних паперів спрацьовують.

Звісно, заробити реальні гроші з демо-рахунку неможливо. Це скоріше інструмент для знайомства з платформою та створення власної стратегії торгівлі.

Технічна підтримка та якість обслуговування в цілому

Звертайте увагу на те, який сервіс пропонує брокер. Важливо, аби ви не залишилися наодинці з питаннями та проблемами, які точно будуть виникати на різних етапах. І оскільки торгівля на бінарних опціонах відбувається швидко, і подекуди триває всього кілька секунд, особливо необхідно, щоб брокер у стислі терміни відповідав на всі питання. Так ви зможете зрозуміти, що компанія зацікавлена у тому, щоб ви розвивалися у цій сфері.

Додаткова перевага – наявність освітніх програм, статей, аналітики чи повноцінних курсів для початківців та досвідчених трейдерів.

Відсоток, який виплачується трейдерам

Торгівля цінними паперами може стати основним джерелом прибутку. Для цього потрібно вибрати брокера, який пропонує найвигідніші умови.

Зазвичай відсоток виплати формується індивідуально та залежить від того:

- який актив ви обрали;
- яким є термін дії угоди;
- якими є принципи ціноутворення у конкретного брокера.

Розмір мінімального депозиту

Якщо ви ознайомилися з демо-рахунком та зрозуміли, як можна торгувати бінарними опціонами, не поспішайте з використанням великих сум. Для початку можна вкладати невеликі гроші та дивитись далі: чи працює ваша стратегія в реальності та наскільки в цілому вам підходить такий варіант трейдингу.

Деякі брокери виставляють розмір мінімального депозиту в кілька сотень чи навіть тисяч доларів. І такі варіанти категорично не підходять для новачків. Та й для досвідчених гравців ринку. Краще обирати платформи, які дозволяють укладати угоду з мінімальним депозитом – менш як 50 доларів.

Перевірте також: які методи поповнення депозиту та виведення коштів пропонує конкретна компанія. Зазвичай поповнювати онлайн-гаманець та забирати зароблені кошти можна банківським переказом на дебетові та кредитні картки. Втім, також часто брокери дозволяють трейдерам використовувати електронні гаманці, криптовалюті гаманці, платіжні термінали тощо.

Врахуйте, що зараховуються гроші під час поповнення депозиту за кілька хвилин. У той час як процес виведення їх може тривати до 24 годин.

Зручність платформи

Сайт брокера має бути простим та інтуїтивно зрозумілим. Усі дії в ньому зазвичай розділені на кілька категорій, аби ви швидше змогли розібратися, як торгувати бінарними опціонами.

Тому перш ніж реєструватися на сайті, обов'язково ознайомтеся з ним. Додатковою перевагою брокерів бінарних опціонів є наявність мобільної версії сайту або ж додатку для смартфонів. Це дозволяє стежити за ринком, укладати угоди, поповнювати депозит та виводити кошти будь-де і будь-коли.

Бонуси та спеціальні пропозиції для трейдерів

Щоб заохотити трейдерів залишитися на сайті, брокери часто пропонують невеличкі подарунки. Це можуть бути бонуси за поповнення депозиту. Так, наприклад під час першого поповнення трейдер може отримати +100% або більше до внесеної суми.

Виводити ці гроші не можна, а ось використовувати їх під час торгів – можливо. Існують також брокери, які пропонують бездепозитні бонуси за реєстрацію, а також спеціальні пропозиції: промокоди, вигідні та лояльні умови для віп-клієнтів тощо.

Як зрозуміти що перед вами шахраї?

В торгівлі бінарними акціонерами чи не найчастіше зустрічаються шахраї, які заробляють на недосвідчених новинках. Але є можливість уникнути потрапляння у подібну схему. Зокрема, знайомство з «чорним списком» брокерів бінарних опціонів. Фінансові аналітики ретельно вивчають, тестують компанії, реєструються, торгують і намагаються вивести гроші. Якщо на якомусь із цих етапів прослідковується шахрайство, брокери потрапляють до чорного списку.

Окрім того, навіть уряд деяких країн сьогодні створюють свої списки ненадійних брокерів та вчать трейдерів, як не попастися шахраям. Серед основних порад, які дійсно допомагають:

  1. Не вірте надмірним обіцянкам. Якщо брокер пише, що гарантує високі прибутки і наголошує на відсутності будь-яких ризиків, йому не можна вірити.
  2. Наявність ліцензії. Не всі компанії, які не регулюються, є шахрайським. Проте, якщо у брокера є ліцензія, він точно надійний.
  3. Як довго брокер знаходиться на ринку та які відгуки лишають про нього трейдери.

Керуючись усіма перерахованими вище порадами, а також вивчаючи попередньо складені фінансовими аналітиками рейтинги брокерів для торгівлі бінарними опціонами, ви зможете знайти надійну платформу, уникнути ризиків втратити свої інвестиції та перетворити трейдинг на повноцінне джерело доходів.

Статьи по теме
Где самые лучшие налоги?
Где самые лучшие налоги?

Зачастую выбор страны для ведения бизнеса основывается на лояльных налоговых условиях. Однако нужно учесть, что государства с хорошей ставкой налога одного вида не всегда идеальны для открытия компаний. Например, низкий корпоративный налог может компенсироваться высоким НДС или наоборот. Также могут быть высокими другие обязательные платежи. Хотите знать, где самые лучшие налоги именно для вашего бизнеса? Уже на первой консультации в Maira Consult вы получите ответы на все вопросы.
01.10 — 367

Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 519

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 873