Контракти.ua

122  —  19.06.23
Бухгалтерський облік кафе за допомогою передового програмного рішення
Бухгалтерський облік кафе за допомогою передового програмного рішення

Автоматизувати процеси обліку інгредієнтів, заготовок і страв можна без особливих зусиль за допомоги актуального програмного забезпечення. Попрощайтеся з ручними підрахунками та виснажливою паперовою роботою. ПЗ Knaipa Pro Service легко інтегрується з роботою вашого кафе, дозволяючи прискорити обслуговування столиків і без зайвих зусиль передавати замовлення на кухню. За допомогою хмарного рішення ви зможете ефективно керувати персоналом, підвищувати лояльність гостей і забезпечувати дотримання правил продажу алкогольних напоїв.

Функції ефективного управління

Програмне забезпечення Кнайпа Про Сервіс пропонує гнучкі технологічні карти, які дозволяють візуалізувати та оптимізувати робочий процес у кафе. Незалежно від того, чи потрібно вам підготувати технологічні карти з інгредієнтами або без них, програма обліку для кафе заощадить дорогоцінний час. Ви можете спочатку визначити пріоритети продажів, а потім зайнятися бухгалтерськими завданнями, забезпечуючи безперебійну та ефективну роботу.

Спрощене ведення обліку

Створювати нові записи ще ніколи не було так просто. Програма дозволяє легко дублювати існуючі записи, заощаджуючи ваш час і зусилля. Лише кількома клацаннями миші ви можете заповнити необхідні деталі:

- інгредієнти;
підготовку;
модифікатори для рецептів.

Цей спрощений процес гарантує точне і всебічне ведення записів.

Комплексне управління запасами

Ефективне управління запасами кафе має вирішальне значення для контролю витрат і безперебійної роботи. Програма Кнайпа Про Сервіс надає комплексну систему для відстеження продуктів, заготовок, напівфабрикатів і страв. Завдяки моніторингу та звітності в режимі реального часу ви зможете ефективно управляти витратами на продукти харчування, відстежувати залишки та контролювати прострочені товари.

Спрощення адміністративних завдань

Програмне забезпечення спрощує різні адміністративні завдання, заощаджуючи ваш час і зусилля. Автоматична генерація накладних на основі планування матеріальних потреб для будь-яких продуктів усуває необхідність ручної роботи з документами. Ви можете легко сканувати та завантажувати рахунки-фактури для розпізнавання або додавати їх вручну, зменшуючи тягар рутинної паперової роботи.

Покращене управління персоналом

Автоматизація надає комплексну систему управління персоналом, що дозволяє легко відстежувати:

робочий час;
зміни;
перерви;
вихідні дні.

Завдяки детальній інформації ви можете створювати докладні звіти про відпрацьовані години, забезпечувати точне управління заробітною платою та дотримання трудового законодавства.

Безперешкодна інтеграція з касовим апаратом

Легко інтегруйте програму з наявною касовою системою. Вона дозволяє приймати замовлення на весь стіл або на окремих гостей, що дає змогу ефективно керувати та обробляти запити клієнтів. Крім того, програмне забезпечення полегшує розрахунок з гостями, приймаючи різні способи оплати.

Комплексна аналітика та звітність

Приймайте рішення на основі даних, щоб збільшити прибуток і оптимізувати роботу вашого кафе. Програмне забезпечення надає готові функції аналітики та звітності, які дозволять отримати цінну інформацію про діяльність закладу.

Створюйте комплексні звіти, які містять практичну інформацію для оптимізації меню, зокрема, звіт ABC. Він аналізує популярність, дохід і прибутковість кожної страви, допомагаючи приймати обґрунтовані рішення щодо вдосконалення меню. Крім того, автоматизація дозволяє відстежувати залишки, забезпечуючи ефективне управління рівнем запасів і оперативне повторне замовлення товарів.

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381