Контракти.ua

1229  —  15.06.23
Російська "еліта" вже усвідомила програш у війні з Україною — ГУР
Російська

Останні події показують, що всередині держави-терориста вже ніхто нікому не довіряє.

Російські "еліти" вже почали усвідомлювати, що вони програли війну в Україні і чудово розуміють, що вторгнення до нашої країни було злочином світового рівня, а не просто помилкою.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу FREEДОМ. Пише ТСН

Він зазначив, що весь світ бачив, як окупанти готувались до українського наступу і це пояснює те, що в Росії вже змирились з поразкою у війні проти України.

"Тут як в анекдоті – "розтин покаже", що у реального Путіна (усвідомлює він реальну картину на фронті чи ні. – Ред.). Але колективний Путін розуміє глухий кут, в якому перебуває. Колективний Путін – це найближче оточення диктатора, люди, які ухвалюють рішення, впливають на ухвалення рішень, звичайно, підстав для оптимізму вони не мають, це не означає, що нам легко і буде легко. Ворог готувався до активних дій українських Сил безпеки та оборони, весь світ бачить сьогодні в онлайн режимі ці багатокілометрові рови, інженерні споруди, мінні поля тощо. Але глобально російська так звана еліта розуміє, що вони програли, що повномасштабне вторгнення в Україну було не просто помилкою, а злочином", – заявив він.

Юсов зазначив, що тепер обовʼязки прессекретаря окупаційної мрії виконують особисто диктатор Путін та голова Міноборони РФ Сергій Шойгу. Він заявив, що це доводить, що всередині держави-терориста вже ніхто нікому не довіряє.

Юсов додав, що російський народ скоро також перестане довіряти своїй владі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що речник МЗС України Олег Ніколенко коротко прокоментував російські та угорські заклики до країн Заходу не постачати зброю Україні під час війни з Росією.

Крім того, ми раніше інформували, що радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, що під час зустрічі з пропагандистами божевільний диктатор Путін озвучив єдину мету Росії у війні проти України. Країна-терористка хоче знищити нашу промисловість та створити з України "сіру зону".