Контракти.ua

463  —  15.06.23
Хотіли "урочисто наступати", але прилетів HIMARS: у РФ істерика через знищення колони окупантів під Кремінною
Хотіли

Окупанти чекали на "благословення" від командира, але їх "благословив" HIMARS.

У Росії істерика через ситуацію, яка склалась під Кремінною Луганської області. Там окупанти виставили колони своєї техніки та особового складу та готувались наступати на позиції ЗСУ, проте поки вони чекали на "благословення" від командира прилетів HIMARS. Пише ТСН. 

Про це пише український журналіст Денис Казанський на основі публікацій російських пропагандистів.

Відомо, що російські терористи готувались "урочисто" наступати на позиції ЗСУ. Вони сформували колону та пригнали велику кількість особового складу в одному місці. Окупанти чекали на "благословення" та мотиваційну промову від свого командира. Проте HIMARS встиг першим "благословити" окупантів.

Денис Казанський наголошує, що ймовірно росіяни зазнали великих втрат, адже їхні пропагандисти через це влаштували справжню істерику.

"Якийсь талановитий воєначальник зібрав у місці велику кількість живої сили і техніки і вишикував у колони для урочистого наступу. Результат виявився передбачуваним - усіх накрив HIMARS . Судячи з напруження обурення, жертв явно не менше ніж у макіївському ПТУ 1 січня", - написав Казанський.

Нагадаємо, ЗСУ в новорічну ніч обстріляли казарму російських окупантів, яку ті облаштували в приміщенні ПТУ в окупованій Макіївці. За різними даними, тоді було ліквідовано до 300 окупантів.