Контракти.ua

1270  —  13.06.23
У чому різниця між професійним шампунем та звичайним
У чому різниця між професійним шампунем та звичайним

Супермаркети та магазини пропонують величезний асортимент доглядової косметики для волосся, обличчя та тіла. Недосвідчений покупець часто вірить тому, що написано на упаковці і помилково вважає, що напис "професійний" визначає клас косметики. Давайте розберемося, як відрізнити професійну косметику для волосся від недорогих продуктів мас-маркет, і в чому ж полягає відмінність між ними.

Професійні шампуні – краще звичайних чи ні?

Професійні шампуні містять унікальні формули та розробляються з урахуванням типу шкіри та волосся, їх стану та проблем, які може вирішити косметика. Вузькоспеціалізовані серії косметики для волосся націлені на вирішення певної проблеми: надмірна сухість та ламкість, відновлення пошкодженого волосся, живлення, захист від ультрафіолету, розгладжування, оздоровлення тощо. Вся професійна косметика обов'язково проходить вимогливі процеси сертифікації за міжнародними стандартами якості та безпеки.

Якщо ви хочете спробувати якісну професійну косметику для волосся, замовляйте шампунь в офіційному магазині за посиланням https://beaver-professional.com.ua/shampuni/. На сайті можна отримати безкоштовну консультацію трихолога. Доставка здійснюється по всій Україні.

Особливості професійних шампунів:

- шампунь призначений для певного типу шкіри та волосся, має спеціальне призначення;

у складі містяться активні речовини та добавки: протеїни, олії, амінокислоти, натуральні рослинні екстракти, вітаміни;

професійна косметика коштує на порядок дорожче;

шампунь не дратує шкіру голови і не викликає алергічних реакцій, делікатно очищає, не містить ароматизаторів, часто гіпоалергенний;

є можливість отримати консультацію та допомогу з вибором у представника бренду.

Ефект від застосування профкосметики для волосся зазвичай помітний відразу. Волосся отримує необхідне живлення та зволоження, а в комбінації з кондиціонером та маскою для волосся – комплексний огляд, відновлення, оздоровлення.

Призначення професійних шампунів для волосся:

відновлення пошкодженого волосся;

живлення сухого та пошкодженого волосся;

розгладжуючий шампунь для неслухняного і сухого волосся;

шампунь для жирного волосся, при себореї та лупі;

шампунь з кератином для відновлення та захисту;

шампунь для щоденного використання;

для надання об'єму тонкому волоссю;

для догляду за фарбованим волоссям і інше.

Звичайний магазинний шампунь

Звичайними ми вважаємо шампуні, які можна купити у великих супермаркетах, магазинах побутової хімії та на ринках. Ці шампуні відносяться до масового виробництва та коштують недорого, ними користується більшість споживачів. Високий попит на таку косметику утримується низькими цінами, доступністю та завдяки повсюдній рекламі.

Шампуні мас-маркет поєднують такі особливості:

низька ціна за великий флакон;

популярний бренд, наприклад Head & Shoulders, FRUCTIS, Wella, Schauma;

універсальність – один шампунь підходить для всіх типів волосся та вирішує всі поширені проблеми;

виробник часто випускає нові серії, які за складом мало чим відрізняються від попередніх лінійок;

основний інгредієнт - ПАР, щоб шампунь добре милився та створював багато піни;

у складі рідко зустрічаються дорогі інгредієнти, цінні олії та мікроелементи.

Звичайні шампуні можуть очищати добре, але не містять лікувальних або корисних інгредієнтів. Споживачі скаржаться на надмірну сухість та подразнення шкіри голови від частого застосування дешевих шампунів, що спричинено наявністю агресивних ПАР. Якщо волосся нормальне і немає будь-яких помітних проблем, такий шампунь швидше за все не нашкодить. Але якщо є проблеми, то силікони та хімічні речовини можуть погіршити стан волосся.

Якщо покупка дорогої професійної косметики занадто обтяжлива для вашого бюджету, можна чергувати бюджетні засоби для догляду за волоссям із салонним. Трихологи рекомендують регулярно робити перерву і не використовувати засоби з силіконами та sls, щоб оздоровити стан волосся та допомогти їм відновитися.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389