Контракти.ua

272  —  05.06.23
Росіяни готують інформаційно-психологічніу операцію щодо контрнаступу ЗСУ, - СтратКом
Росіяни готують інформаційно-психологічніу операцію щодо контрнаступу ЗСУ, - СтратКом

Управління стратегічних комунікацій попереджає, що російські окупаційні війська активізують свої інформаційно-психологічні операції.

Про це повідомляється в Telegram СтратКому.

Зазначається, що на російських каналах і в соцмережах планується посилення поширення недостовірної інформації про бойові дії ЗСУ, а також ворожих формувань.

"З метою деморалізації українців і введення в оману спільноти (зокрема і власного населення) російські пропагандисти поширюватимуть розповсюджувати недостовірну інформацію про контрнаступ, його напрямки та втрати українського війська. Навіть якщо контрнаступу і немає. Для цього заготовлені старі відео та фото, які показують підбиту техніку, загиблих і полонених. А також інші фейкові матеріали", - йдетьс в повідомленні.

СтратКом ЗСУ наголосив, що достовірну інформацію можна отримати тільки в оперативних зведеннях Генерального штабу, структур стратегічних комунікацій та від визначених офіційних спікерів Сил оборони та ЗСУ.

Статьи по теме
Все менше українських біженців планують повернутися з-за кордону
Все менше українських біженців планують повернутися з-за кордону

Частка мігрантів, які планують повернутися в Україну, поступово скорочується: якщо півтора року тому такий намір висловлювало близько 50% українських біженців, то нині цей показник становить 26%.
вчера, 19:30 — 181

Путін після
Путін після "виборів" посилить мобілізацію – Міноборони

Диктатор Володимир Путін після "виборів" у Росії проведе нову хвилю мобілізації та посилить атаки на фронті. У зв'язку з цим українській армії потрібно створити резерви.
вчера, 17:59 — 168

Греція розглядає передачу Україні систем С-300
Греція розглядає передачу Україні систем С-300

Греція допускає передачу Україні своїх систем ППО С-300, особливо після ракетного удару РФ по Одесі під час візиту прем'єр-міністра Кіріакоса Міцотакіса.
16.03 — 173