Контракти.ua

1717  —  05.06.23
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 5-11 червня
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 5-11 червня

Фінанси відіграють значну – а для когось і найважливішу – роль у житті кожного з нас.

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає. На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 5 до 11 червня? Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Ризик, звісно, шляхетна справа, але цього тижня він може не виправдати покладених на нього очікувань і замість прибутку завдати збитків, на які представники знака зі зрозумілих причин не розраховують.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Великі грошові виплати, які ймовірні цього тижня, не варто витрачати на дрібниці, без яких можна обійтися, краще притримати їх для великого – і дійсно потрібного – придбання.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Можна підписувати важливі фінансові документи, особливо ті, які розраховані на тривалу перспективу: вагомі дивіденди представникам знака будуть забезпечені.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Від фінансових операцій будь-якого ступеня складності в цей час бажано відмовитися – успішними вони не будуть, тому навіть ті, що були заплановані заздалегідь, краще перенести хоча б на тиждень.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Тиждень сприятливий для будь-яких ділових переговорів: партнери будуть налаштовані доброзичливо і підуть назустріч у будь-яких питаннях – навіть тих, які раніше викликали розбіжності й суперечки.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Для досягнення фінансового успіху представникам знака, які люблять облік та контроль, необхідно зробити те, що вони й так обов'язково роблять: скласти план дій і суворо його дотримуватися.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Небажано ухвалювати важливі фінансові рішення у стані поспіху: під його впливом можна буде залишити поза увагою важливі фактори, без урахування яких легко припуститися прикрої помилки.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Небажано брати – і особливо давати – гроші в борг: у першому випадку їх доведеться довго і зі "скрипом" повертати, а в другому – через фінансову неспроможність кредитора – можна вже ніколи не побачити.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Велика ймовірність професійної пропозиції, яка обіцяє представникам знака не лише кар'єрне зростання, а й покращення матеріального становища – не варто довго над ним розмірковувати.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Дуже важливо виконати поставлене професійне завдання на відмінно: добре зарекомендувавши себе в очах керівництва, можна буде розраховувати на значне підвищення зарплати.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Успішною виявиться будь-яка – навіть найсміливіша – професійна мета, головне, не гальмувати на шляху до її досягнення, а діяти швидко, активно та з ентузіазмом.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Благодійністю бажано займатися завжди, але цього тижня вона стане не лише шляхетною, а й вигідною справою: будь-яке добро, зроблене іншим, повернеться до представників знака в подвійному розмірі.