Контракти.ua

295  —  03.06.23
У Кремлі постала дилема: кидати додаткові сили під власний кордон чи на фронт - розвідка Британії
У Кремлі постала дилема: кидати додаткові сили під власний кордон чи на фронт - розвідка Британії

Добровольчі корпуси Росії знову зайшли на територію Бєлгородської області РФ.

Перед керівництвом РФ постала значна дилема: перекидати додаткові сили до лінії фронту, чи посилювати захист власного кордону. Пише ТСН. 

Про це Міністерство оборони Великої Британії повідомляє у Twitter.

У зведенні зазначають, що добровольчі корпуси Росії знову зайшли на територію Бєлгородської області РФ, вже вдруге за останні 10 днів. Напередодні за 35 км від кордону, прилетів безпілотник, а з прикордонного Шебекіно почали евакуацію цивільних росіян після українського обстрілу.

"Цього разу російські силовики, вочевидь, швидше стримали учасників рейду, ніж попереднього. Водночас, як визнало Міноборони РФ у власному пресрелізі, їм для цього довелося застосувати на власній території увесь комплекс важкої техніки, включно з ударними гелікомтерами та вогнеметну систему ТОС-1А", - йдеться у повідомленні.

Керівництво РФ вирішує, чи посилювати оборону у прикордонних районах Росії, чи зміцнювати позиції на окупованих територіях України", – констатує розвідка.

Тим часом у російському суспільстві та інформаційному просторі спостерігається підвищена тривожність.Про це свідчить реакція російської влади на рейд Російського добровольчого корпусу (РДК) та легіону "Свобода Росії" у Бєлгородській області РФ.