Контракти.ua

999  —  01.06.23
В РДК заявили, що атакували "Градами" будівлю МВС у Бєлгородській області
В РДК заявили, що атакували

Губернатор теж заявив про атаку "Градами" та повідомив про влучання у дві адмінбудівлі.

Бійці "Російського добровольчого корпусу" заявили, що в Бєлгородській області обстріляли з "Градів" будівлю управління МВС. Пише ТСН. 

Про це йдеться в повідомленні РДК в Мережі.

Бійці зазначили, що в управлінні МВС у Бєлгородській області в місті Шебекіно було оголошено план "Фортеця".

"Доблесні" захисники путінської зграї, слідуючи протоколу, зібралися в будівлі управління. Ми дали їм зібратися та "накрили" пакетами "Градів". Результат вже відомий", – йдеться в заяві РДК.

Там також подякували місцевому населенню за важливу своєчасну інформацію.

Водночас губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков повідомив, що Шебекіно в ніч проти 1 червня перебувало "під безперервним вогнем". За словами Гладкова, відбувався обстріл з "Градів" центру та околиць міста.

Губернатор також повідомив про влучання в дах однієї з адмінбудівель, де загорівся дах. На місці працюють пожежні розрахунки. Ще в одній адмінбудівлі уламками снаряда посічено фасад та вибито вікна. Також зафіксоване влучання до приватного житлового будинку, містяни масово скаржаться на численні пошкодження вікон та балконів у приватних та багатоквартирних будинках. У деяких із них пробиті снарядами стіни.

Нагадаємо, бійці РДК та Легіону "Свобода Росії" оголосили 1 червня про початок другої фази боротьбти проти режиму президента РФ Володимира Путіна. Так, бійці перетнули російський кордон та ведуть бої у напрямку Шебекіного.