Контракти.ua

2126  —  01.06.23
Анастасія Волочкова здала місцерозташування військової частини росіян під час атаки дронами Москви
Анастасія Волочкова здала місцерозташування військової частини росіян під час атаки дронами Москви

Балерина запостила сторіз, у якому пожалілася, що вибухи пролунали поруч з її будинком.

Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова 30 травня під час атаки безпілотників на Москву вирізнилася вчинком, який українській розвідці приніс користь. Пише ТСН. 

Так, вранці 30 травня, налякана вибухами Волочкова записала сторіз в Instagram, в якому розповіла, що неподалік від її будинку у Підмосков'ї  дуже гучно бахкало, бо поруч військова частина:

"Ой, люди добрі, дві години тому я прокинулася від таких страшних вибухів. У нас поруч просто в Ніколо-Урюпіно ця військова частина", - говорить у відео Волочкова.

Втім, зрозумівши, що щось зробила не те, балерина видалила відео. Тим не менш, їх встигла помітити міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm. У своєму Telegram-каналі InformNapalm висловило "сувору подяку" російській балерині-корегувальниці Анастасії Волочковій. У розвідці знайшли адресу проживання балерини і вирахували місцерозташування військової частини:

"Завдяки цим даним ми встановили, що будинок Волочкової розташований на відстані 1,5 км від російської в/ч 11105-2 (інженерний батальйон, архів), що дислокується за адресою: Московська обл., Інженерний-1.). Волочкова вчергове показала, що вміє "сідати на шпагат", - йдеться у повідомленні InformNapalm.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова підтримує політику кривавого диктатора путіна, а на одній з пресконференцій заявила, що пишається країною-агресоркою росією.

Атака безпілотниками Москви – що відомо

Вранці 30 травня сталася атака безпілотників по Москві – про це заявила місцева влада. В результаті обстрілів декілька будинків пошкоджено, а також є постраждалі. Вибухи пролунали в деяких районах Москви та в Підмосков'ї.

Розвідники InformNapalm із посиланням на власні джерела повідомили, що безпілотники, які атакували російську столицю, були китайськими. Вони прилетіли зі східної частини Московської області.

Своєю чергою, у Повітряних силах України, коментуючи атаку дронів на Москву, заявили, що це "внутрішні проблеми" Росії.