Контракти.ua

526  —  31.05.23
"Що ви так радієте": Соловйов біситься, що прості росіяни задоволені атакою дронів по Москві

Пропагандист підтвердив тезу, що жителі інших регіонів РФ не люблять москвичів.

Російський пропагандист Володимир Солойов влаштував істерику через те, що прості росіяни в коментарях у Мережі зраділи атаці дронів по Москві, зокрема по елітному районові Рубльовка. Пише ТСН. 

Про це він заявив у прямому ефірі своєї авторської пропагандистської програми.

Соловйов підтвердив тезу, що мешканці інших регіонів РФ не люблять москвичів, зокрема через те, що всі гроші з регіонів Кремль відбирає до столиці.

"А що цю хр*новню пишете? Що ви так радієте? Вам що, подобається те, що удар йде по Москві? Що ви так радієте? "Ах, Рубльовка". А там не російські люди живуть? Не наші з вами співвітчизники? "Ах, Москва". А що, всі москвичі на смузі і в фалафельній? Чи вже у нас не єдина країна і народ. Тільки струсіть і приберіть ось це своє "Так вам і треба!". Ось так трохи своє его, що не стали зірками, в ж*пу собі засуньте. І про країну подумайте. І про людей подумайте", – істерить Соловйов.

Дісталося від Соловйова і жителям Москви через те, що вони розганяють паніку.

"Вони (українські ЗМІ. – Ред.) вже зараз ліплять фейки і обов'язково їх вкинуть, щоб розігнати паніку серед мешканців столиці. Вважаю, що всіх, хто це підхоплюватиме, треба притягувати до кримінальної відповідальності. Усі вкидання, навмисні публікації хибної, неперевіреної інформації, треба припиняти та переслідувати згідно із законом", – заявив пропагандист.

Раніше пропагандист Соловйов закликав знищити Київ, Одесу, Дніпро, Львів та Івано-Франківськ у відповідь на атаки дронів по Москві.

Атака дронів на Москву 30 травня: останні новини

Нагадаємо, що Путін нарешті прокоментував масовану атаку дронів на Москву. Диктатор пригрозив мирним українцям "відповіддю". Зазначимо, що один із безпілотників навіть долетів до його резиденції.

За оцінками експертів міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm, дрони, що запустили по Москві, прилетіли зі східної частини Московської області.

У Повітряних силах України, коментуючи атаку дронів на Москву, заявили, що це "внутрішні проблеми" Росії.