Контракти.ua

428  —  27.05.23
Знищена техніка та окупанти-боягузи: легіон "Свобода Росії" показав кадри своєї роботи на Бєлгородщині
Знищена техніка та окупанти-боягузи: легіон

Російські добровольці розповіли про свою роботу на Бєлгородщині.

Російський добровольчий батальйон "Свобода Росії" показав відео своєї роботи у Бєлгородській області. На відео видно, як окупанти намагаються ховатись від добровольців, які знищують ворожу техніку. Пише ТСН. 

Про це йдеться на телеграм-каналі російського легіону "Свобода Росії".

Добровольці стверджують, що під час їхнього рейду до Бєлгородської області, російські окупанти діяли непрофесійно та намагались ховатись від легіону "Свобода Росії".

"Маючи чисельну перевагу, діючи на знайомій їм території, солдати ЗС РФ панічно ховалися в посадках і під парканами. На відео є кадри укриття мотострілецької роти в покинутих житлових будинках місцевих жителів. Вони хотіли пограти в хованки, але наші артилеристи грають краще. Тут же - знищена і пошкоджена техніка, яка більше не поїде російськими дорогами руйнувати українські міста", - йдеться у повідомленні пресслужби легіону "Свобода Росії".

Нагадаємо, напередодні добровольці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Свобода Росії" пробрались на територію Бєлгородської області.

Також в українській розвідці пояснили, що події на території РФ – це внутрішній конфлікт і прямі наслідки повномасштабної війни проти України.

Бійці з російськими паспортами, згідно з їхніми заявами, зайшли вглиб на 42 кілометри на територію Бєлгородської області.