Контракти.ua

791  —  26.05.23
Підбираємось все ближче: у ГУР назвали Путіна першим у списку на ліквідацію
Підбираємось все ближче: у ГУР назвали Путіна першим у списку на ліквідацію

Диктатор боїться, що його ліквідують українці, однак у нього також є страх щодо свого оточення.

Російський диктатор Володимир Путін стоїть першим у списку на ліквідацію в українських спецслужб, і наразі розвідка підбирається до нього все ближче. Пише ТСН. 

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю Welt.

Він заявив, що російський диктатор боїться, що його ліквідують українці, однак у нього також є страх щодо свого оточення.

"Путін бачить, що ми все ближче і ближче до нього наближаємося, але ще він боїться бути вбитим своїми", – зазначив Скібіцький.

Крім того, Скібіцький зазначив, що українська розвідка також намагається ліквідувати ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина. Однак на запитання про те, хто перший у списку на ліквідацію, представник ГУР відповів: "Путін".

"Тому що він координує і вирішує, що відбувається. Але. зрештою. кожному доведеться відповісти за свої дії. Начальник генштабу Валерій Герасимов і міністр оборони Сергій Шойгу спланували атаку (на територію України – Ред.) і тепер не можуть повернутися назад", – пояснив генерал-майор.

Також у списку українських спецслужб є керівник Чечні Рамзан Кадиров, командувач російського вторгнення Сергій Суровікін, російські командири, які заходили до України, та ті, хто виробляє і фінансує для РФ зброю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії диктатор Путін нагородив відзнакою чоловіка, який убив двох жінок.

Крім того, ми раніше інформували, що ексспецпредставник Сполучених Штатів в Україні Курт Волкер вважає, що зараз немає перспектив для серйозних переговорів між Україною та Росією, бо диктатору Володимиру Путіну байдуже на втрати його країни у війні.