Контракти.ua

374  —  25.05.23
Путін заявив, що "України ніколи не було в історії людства", бо йому показали карту з Гетьманщиною
Путін заявив, що

Російський диктатор вкотре повторив маячню, що "Україну створив Радянський Союз".

Російський диктатор Володимир Путін знову зганьбився своїм "знанням історії", заявивши, що "України ніколи не існувало". І це попри те, що йому показали карту з "Козакією", ймовірно - Гетьманщиною (українська козацька держава, яка існувала на теренах сучасної України - ред.). Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Голова Конституційного суду Зорькін притягнув диктаторові карту, яку, як він стверджував, "склали свої французи". Зорькін почав пишатися тим, що на давніх картах "немає України", таким чином виправдовуючи криваву війну проти нашої держави та масові вбивства українців.

Проте кремлівських "знавців історії" не здивувало те, що на картах була позначена ймовірно Гетьманщина - давня українська козацька держава. Її диктатор Путін назвав "краєм, який попросився до складу Росії".

"Радянська влада створила радянську Україну, це добре відомо. А до цього ніякої України не було в історії людства", - сказав "історик" Путін, якого розшукує Міжнародний кримінальний суд у Гаазі.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін цинічно виправдовує вторгнення до України. Він вкотре заявив, що "СВО" він намагається зупинити "війну проти свого народу", яка триває 9-й рік.

Статьи по теме
Готує до продовження війни? Путін заявив про бажання 99,9% росіян загинути за РФ
Готує до продовження війни? Путін заявив про бажання 99,9% росіян загинути за РФ

В ефірі пропагандистського телеканалу президент Росії Володимир Путін нафантазував, що майже всі росіяни готові померти за РФ, тому що захищають інтереси держави.
27.12.22 — 421