Контракти.ua

1717  —  24.05.23
У німецькій розвідці розповіли, чи існує в Росії загроза для режиму Путіна
У німецькій розвідці розповіли, чи існує в Росії загроза для режиму Путіна

Немає ознак того, що влада "фюрера" послабилася.

Очільник німецької Федеральної розвідувальної служби Німеччини Бруно Каль заявив, що суперечки в російському суспільстві не становлять загрози для режиму диктатора-президента Володимира Путіна. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Deutsche Welle.

За його словами, Берлін не бачить ознак того, що влада очільника Кремля послабилася.  "Ми не бачимо жодних тріщин у системі Путіна", - наголосив голова Федеральної розвідувальної служби.

Критику війни, яка з'явилася в РФ, Бруно Каль називає звичайними розбіжностями в Росії, а не загрозою для режиму "фюрера".

Він наголошує, що Москва має достатньо техніки і боєприпасів. Разом з тим він назвав вразливі місця РФ. Зокрема, вважає він, це боєздатність збройних сил.

"Тож про слабкість або про те, що діям Росії може настати кінець, не може йтися. Дійсно, існують вразливості та несподіванки - наприклад, щодо ефективності збройних сил. Але якщо Захід не буде дуже організовано підтримувати Україну й чинити опір, то стратегія Путіна, яка передбачає ставку на довгострокову перспективу та масу, може увінчатися успіхом", - наголосив Каль.

Нагадаємо, керівник ГУР Кирило Буданов каже, що правда те, що абсолютна більшість еліт у Росії проти цієї війни. Очільник розвідників вважає, що керівництво РФ все ще повністю тримає контроль над діяльністю всієї своєї системи. А ось самостійних гравців, які б могли скласти конкуренції, у російській моделі нереальні.