Контракти.ua

953  —  22.05.23
Перемога Трампа означатиме "кінець України" – Гілларі Клінтон
Перемога Трампа означатиме

Клінтон назвала Трампа "подарунком" для Путіна та Сі Цзіньпіна.

Колишня держсекретарка США Гілларі Клінтон заявила, що перемога Дональда Трампа на виборах президента Сполучених Штатів 2024 року означатиме "кінець України". Пише ТСН. 

Про це вона заявила в інтерв'ю Financial Times.

На думку Клінтон, переобрання Дональда Трампа у 2024 році означатиме "кінець демократії" в США та "кінець України".

Клінтон сказала, що не вірить у перемогу Трампа, але попередила, що якщо це все ж станеться, він виведе США з НАТО. На її думку, саме на це розраховував російський диктатор Путін у 2020 році, коли вважав, що Трамп виграє президентські вибори.

"Дивіться, Трамп був тим подарунком, який продовжував давати вигоди таким людям, як Сі Цзіньпін та Путін. Він був настільки закоханий в авторитарії, він був нездатний до будь-якого стратегічного підходу до Китаю, і ви знаєте, він явно збирався робити все, що Путін хоче щодо НАТО", — сказала Клінтон, яка програла президентські вибори Трампу у 2016 році.

Вона описала Путіна як "складного, месіанського, самозакоханого авторитарного".

Крім того, політикиня заявила додала, що Сі Цзіньпін планував зробити "хід проти Тайваню" через кілька років, але війна в Україні його відкинула назад.

Раніше Гіларі Клінтон заявила, що нападів на Україну з боку Росії можна було уникнути, якби Захід зупинив Путіна в Грузії.

Нагадаємо, колишній очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо його оберуть президентом США. Також він "анонсував" Третю світову війну.

У відповідь Володимир Зеленський нагадав, що Трамп не завершив війну в Україні, коли був президентом