Контракти.ua

1305  —  17.05.23
Дружину німецького ексканцлера Шредера звільнили після святкування 9 Травня в посольстві РФ в Берліні
Дружину німецького ексканцлера Шредера звільнили після святкування 9 Травня в посольстві РФ в Берліні

У компанії зазначили, що Шредер-Кім була звільнена з "негайним набранням чинності", і трудові відносини були припинені без попередження.

Со Йон Шредер-Кім та її чоловік Герхард Шредер взяли участь у святкуванні 9 Травня в російському посольстві в Берліні. Це викликало бурхливу критику по всій Німеччині. Після цього вона втратила роботу в компанії NRW.Global Business. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Bild.

Зазначається, що Со Йон Шредер-Кім разом із чоловіком взяла участь у святкуванні 9 Травня в посольстві РФ. Вона працювала представницею у Південній Кореї у компанії Північної Рейн-Вестфалії.

"Від NRW.Global Business було кілька вказівок пані Шредер-Кім, що представники не повинні публічно висловлюватися на політично чутливі теми, зокрема щодо російської агресивної війни в Україні", – сказала прессекретарка міністра економіки Північної Рейн-Вестфалії Мона Нойбаур.

Тоді, як вже повідомлялося, ексканцлер Німеччини Шредер поїв ікри в російському посольстві. Ексголова уряду святкував не лише з представниками злочинного режиму в Кремлі, а й з лідерами ультраправої партії AfD та останнім лідером комуністичної Східної Німеччини - НДР.

Нагадаємо, 9 травня Мережею ширилася інфографіка з інформацією щодо техніки в РФ. У 2020 році на параді було 216 одиниць техніки, в 2022 – 131, а в 2023 – лише 51 одиниця та єдиний танк, який проїхався Червоною площею.