Контракти.ua

699  —  17.05.23
"Путін не сміливий і не сильний": ексрозвідник Росії надав два варіанти виходу із війни для диктатора

За словами Жирнова, Путін може припинити війну і визнати поразку.

Російський очільник Володимир Путін перебуває у програшній ситуації з будь-якого боку. Проте навіть за таких умов він має два варіанти виходу із війни. Пише ТСН. 

 

Про це в ефірі Апостроф TV розповів ексспівробітник російської розвідки Сергій Жирнов.

За словами Жирнова, Путін може припинити війну і визнати поразку, вивести війська, перепросити українців, виплатити репарації, видати всіх військових злочинців, як це написано в останній резолюції Генеральної Асамблеї ООН.

Водночас ексрозвідник зазначив, що на це марно сподіватися.

"Я сумніваюся у всьому цьому, тому що Путін ніколи не визнає своїх помилок, це відомо, у нього завжди винні всі – це ми бачили востаннє у його безглуздому мовленні на 9 травня на Красній площі", – сказав Жирнов.

Ще один варіант виходу із війни для диктатора – пустити кулю в лоба, як це зробив свого часу така сама особа, як він, Адольф Гітлер.

За такого розкладу наступники Путіна зможуть звалити всю провину на нього, заявивши, що він "найбільший дурень у світі й в Росії, і що він у всьому винен, і що це його війна".

Однак і цей варіант ексрозвіднику видається сумнівним.

"Для цього потрібно бути сміливою та сильною людиною. Путін не сміливий і не сильний", - сказав Жирнов.

Нагадаємо, 2022 року російський очільник підписав указ про контрактну службу з винагородою у вигляді російського паспорту. Путін змінив вимоги для отримання громадянства РФ іноземними громадянами, які уклали контракти про проходження військової служби.

Водночас, згідно з соцопитуванням в РФ, близько третини громадян вважають виправданим кроком, якщо очільник Кремля завдасть по Україні ядерного удару.