Контракти.ua

435  —  17.05.23
Сирський про наступ ЗСУ під Бахмутом: "Вагнерівці" залізли, як щурі, до мишоловки"
Сирський про наступ ЗСУ під Бахмутом:

Генерал-полковник відвідав "командирів та воїнів на передньому краї".

Командувача Східного угруповання військ, генерала-полковника Олександр Сирський розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку. Українські бійці під Бахмутом вдаються до контрнаступальних дій. Пише ТСН. 

Він відвідав командирів та воїнів на фронті, йдеться у його Telegram-каналі.

"Вагнерівці" залізли в Бахмут, як щурі, до мишоловки. Використовуючи принцип активної оборони, ми вдаємося до  контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом. У ворога більше ресурсів, але ми руйнуємо його плани", - йдеться у повідомленні Сирського.

За його словами, разом з командирами частин та підрозділів, обговорив та ухвалив необхідні рішення для продовження оборонної операції. Було прораховано всі можливі сценарії розвитку подій.

Разом з командирами частин та підрозділів, обговорили та ухвалили необхідні рішення для продовження оборонної операції. Прорахували всі можливі сценарії розвитку подій.

"Відзначив нагородами наших захисників, а також вручив подарунки нашим бійцям. Вдячний кожному та кожній за проявлений героїзм, зокрема, військовослужбовцям 57 омпбр, 3 ошбр, 5 ошбр, 24 омбр, 56 омпбр та інших бригад за подвиги на полі бою", - розповів генерал-полковник.

Нагадаємо, Сирський заявляв, що просування ЗСУ на Бахмутському напрямку - це перший успіх наступальних дій у проведенні операції з оборони Бахмута Донецької області.

Статьи по теме
"Вагнерівці" як щурі у мишоловці: Сирський про контрнаступальні дії під Бахмутом

Українські бійці під Бахмутом вдаються до контрнаступальних дій на деяких напрямках. Попри те, що ворог має більше ресурсів, нашим захисникам вдається руйнувати плани противника.
17.05.23 — 442