Контракти.ua

929  —  07.05.23
У Києві закладено "Алею друзів Києва ", перші дерева висадив мер Брюсселя, - Кличко
У Києві закладено

У центрі української столиці, на Володимирській гірці, закладено "Алею друзів Києва". Перші дерева висадив мер "столиці Євросоюзу" - Брюсселя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва Віталія Кличка.

"Разом з мером Брюсселя Філіпом Клозом, який на моє запрошення приїхав до української столиці, започаткували «Алею друзів Києва» на Володимирській гірці. Брюссель вважається столицею Європейського Союзу, частиною якого прагне стати Україна. І дуже символічно, що першим до висадки дерев на новій алеї доєднався саме мер Брюсселя", - заявив Віталій Кличко.

За його словами Кличка, на алеї висаджено іспанські платани.

"Ці дерева - символ нашої дружби та Перемоги України й демократичного світу над варварською Росією! Я вдячний місцевій владі Брюсселя та уряду Бельгії за солідарність з українським народом. За те, що не припиняють надавати нам політичну підтримку, а також економічну та гуманітарну допомогу", - наголосив мер Києва.

Раніше повідомлялося, що делегація Брюсселя на чолі з мером міста Філіпом Клозом прибула до Києва на запрошення Віталія Кличка і передала громаді міста чергову партію гуманітарної допомоги. Зокрема, дві сучасні "швидкі".

Статьи по теме
Влітку 6 станцій
Влітку 6 станцій "синьої" гілки знов працюватимуть у звичайному режимі, - Кличко

Роботи на закритій ділянці синьої гілки метро між станціями "Либідська" та "Деміївська" йдуть за графіком. Вже влітку рух метро на Теремки мають відновити.
02.03 — 367

Київ у 2024 році збільшуватиме допомогу захисникам, як і минулого року, - Кличко
Київ у 2024 році збільшуватиме допомогу захисникам, як і минулого року, - Кличко

У 2024 році Київ буде збільшувати допомогу військовим, попри те, що внаслідок вилучення військового ПДФО бюджет міста втратив близько 7 млрд гривень.
04.01 — 1033

Київським лікарням встановлять автономні сонячні електростанції, - Кличко
Київським лікарням встановлять автономні сонячні електростанції, - Кличко

Ряд київських медзакладів будуть забезпечені безперебійним енергопостачанням завдяки встановленню автономних сонячних електростанцій.
19.07.23 — 1072