Контракти.ua

337  —  02.05.23
Секс-скандал у Голівуді: відомий режисер змусив оголитися актора в обмін на роль у фільмі Marvel
Секс-скандал у Голівуді: відомий режисер змусив оголитися актора в обмін на роль у фільмі Marvel

Після відмови режисеру Меттью Лоуренса звільнили з кіноагентства.

Американський актор  Меттью Лоуренс поділився приголомшливою історією, як став жертвою сексуального домагання з боку відомого оскароносного режисера. Пише ТСН. 

Імені режисера Лоуренс не став називати, втім у подробицях розповів деталі інциденту. За словами актора, у той фатальний вечір агенти артиста відправили його до готельного номеру режисера. Лоуренс, який нічого не підозрював, прийшов на кастинг, пише Variety.

Режисер відкрив йому двері у халаті і попросив Меттью роздягнутися, аби режисер сфотографував його на полароїд. Натомість, якщо актор це зробить, а також деякі інтимні речі, режисер пообіцяв Лоуренсу роль супергероя у кіновсесвіті Marvel.

Приголомшений актор негайно покинув готельний номер режисера, а наступного дня його звільнили з кіноагентства – один дзвінок режисера все вирішив.

Також Меттью Лоуренс пожалівся на подвійні стандарти Голлівуду. Він зазначив, що якщо про сексуальні домагання розповідає жінка, то її підтримують, якщо чоловік - суспільство з нього насміхається:

"На мою думку, не так багато хлопців у галузі говорили про це. Зрозуміло, це, ймовірно, третина того, через що проходять жінки. Чоловіки теж через це проходять … Я думаю, що наше суспільство менш готове почути, що відбувається з чоловіками, ніж із жінками".

Нагадаємо, що Меттью Лоуренс почав кінокар'єру у чотири роки. Він грав сина Робіна Вільямса у стрічці "Місіс Даутфайр", головну роль в сімейній комедії "Братська любов", фільмі "Їх поміняли мізками" та багатьох інших.