Контракти.ua

5985  —  01.05.23
Де батьки Зеленського та що вони йому кажуть: президент розповів подробиці
Де батьки Зеленського та що вони йому кажуть: президент розповів подробиці

Володимир Зеленський визнав, що батьки за нього переживають, вони стежать за ситуацією в країні та вірять у нашу перемогу.

Президент України Володимир Зеленський визнав, що батьки за нього переживають. Втім, вони перебувають в Україні, стежать за ситуацією та вірять у нашу перемогу. Пише ТСН. 

Про це президент розповів в інтерв'ю ведучому та журналісту Дмитру Комарову у спецпроєкті "Рік. За кадром".

Комаров, зокрема, спитав, як Зеленський нині спілкується зі своїми батьками. Багатьох цікавить, що саме 72-річна матір та 75-річний батько говорять президенту.

"Мої батьки, вони все знають. Вони перебувають тут, в Україні, у себе вдома. Мама завжди ставить, мені здається, одні запитання: як я, чи поїв. А батько каже: "Слідкуємо, молодці, добивайте їх", - зізнався Зеленський.

Мати просить Володимира бути обережним. А батько Зеленського чекає на те, коли захисники України виженуть ворога та здолають усіх російських окупантів.

"Від перших днів війни каже, що у них шансів нуль", - додав президент, розповідаючи про свого батька.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський назвав найбільший страх Путіна. Російський диктатор найбільше боїться залишитись ізольовним він навколишнього світу на одинці з власним суспільством.