Контракти.ua

10455  —  01.05.23
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1-7 травня
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1-7 травня

Фінанси відіграють значну – а для когось і найважливішу – роль у житті кожного з нас.

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 1 до 7 травня? Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

У фінансах наступного тижня нестача не передбачається, головне – розпорядитися грошовими виплатами, що надходять, з розумом, витративши їх на дійсно необхідні для представників знака речі.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Можна – а іноді й потрібно – проводити ділові переговори, мета яких – не лише досягнення домовленостей щодо важливих професійних питань, а й одержання цілком пристойного прибутку.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Від будь-яких фінансових операцій цього тижня варто відмовитися – успіхом вони навряд чи завершаться, тому не варто ризикувати своїми фінансовими ресурсами без нагальної потреби.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Вирішуючи важливі фінансові питання, не варто поспішати: поспіх – узагалі поганий союзник, а в таких випадках – особливо, тому бажано все добре прорахувати й обміркувати.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Успіху – зокрема й фінансового – зможуть досягти лише ті представники знака, які дисципліновано дотримуватимуться складеного заздалегідь плану, методично виконуючи пункт за пунктом.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Пропозиція професійного роду, яка є ймовірною цього тижня, виявиться дуже вигідною, тому не варто довго над нею розмірковувати, інакше престижне місце займуть інші.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Брати – або давати – гроші в борг у цей час категорично не рекомендується, оскільки в першому випадку їх важко буде віддати, а у другому – виявиться практично неможливо повернути.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Завдання представників знака цього тижня – добре зарекомендувати себе в очах керівництва, оскільки саме в його владі перевести їх на нову – вищу – посаду та збільшити суму зарплатні.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Благодійністю бажано займатися завжди, але на цьому тижні – особливо: є ймовірність надати допомогу тим, хто дійсно її потребує, і отримати бумеранг удачі та благополуччя.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Можна ставити будь-які – навіть найсміливіші – цілі матеріального характеру, оскільки всі вони виявляться приреченими на успіх, залишиться лише діяти – причому чим активніше, тим краще.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Не найкращий час для фінансових операцій будь-якої складності – навіть оплати комунальних рахунків, краще відкласти все до наступного понеділка, якщо, звісно, така можливість є.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Перш ніж зробити серйозне і, м'яко кажучи, недешеве придбання, представникам знака варто подумати про те, чи дійсно вони його потребують, і купувати лише в разі ствердної відповіді.