Контракти.ua

1424  —  01.05.23
Зеленський назвав найбільший страх Путіна
Зеленський назвав найбільший страх Путіна

У російського диктатора багато страхів, але є один, якого він боїться понад усе.

Російський диктатор Володимир Путін найбільше боїться залишитись ізольовним він навколишнього світу на одинці з власним суспільством. Пише ТСН. 

Таку думку голова держави висловив під час інтервʼю представниками іноземних ЗМІ.

Він заявив, що Росію найбільше боїться її диктатор Володимир Путін.

"І він повинен залишитися наодинці зі своїм суспільством, зі своїм народом, він повинен з ними залишитися, вони повинні з ним розбиратися, а світ повинен (змусити Росію – ред.) просто полишити нашу землю і вийти на свою землю", - заявив Зеленський.

Він заявив, що коли агресію Путіна в Україні буде зупинено у російського суспільства зʼявиться до нього багато запитань.

"Він буде на своїй території, до нього всі питання ставитиме його суспільство. І так воно повинно бути. Ізоляція агресора, іншого виходу немає", - підкреслив Зеленський.

Крім того, Зеленський заявив, що вважає російського диктатора терористом, який не тримає слова, тому з ним нема про що домовлятись.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявляв, що вступ до Північноатлантичного альянсу вимагає союзного рішення. Якби рішення про вступ приймав би чинний генсек НАТО, то Україна вже б вступила до Альянсу.

Крім того, ми раніше голова комітету ВР з питань зовнішньої політики й міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко заявив, що російський диктатор Путін, який поводить себе як воєнний злочинець, має інстинкт самозбереження і не наважиться воювати з Північноатлантичним Альянсом.