Контракти.ua

529  —  30.04.23
"Як тільки дійдемо до першого села в Криму": Зеленський розповів, як окупанти тікатимуть з півострова

Володимир Зеленський також оцінив ймовірність застосування ядерної зброї Росією.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що окупанти тікатимуть з Криму, щойно військові ЗСУ наблизяться до адміністративних кордонів півострова. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав у інтерв'ю скандинавським журналістам.

"Вони будуть тікати з Криму, і тікатимуть швидше, ніж з Донбасу. Вони навіть не уявляють, що як тільки ми дійдемо до першого села в Криму, ви побачите, як люди вийдуть на вулиці і також гнатимуть цю владу з Криму. Так воно і буде", – запевнив президент.

Зеленський також зауважив, що росіяни лише створюють видимість того, що у Криму у них все під контролем і попри перекопані пляжі та окопи намагаються розповідати про початок туристичного сезону.

"Ми точно деокупуємо Крим, це буде легше, ніж те, що відбувається зараз. Він просто собі уявити не може, він 10 років промивав мозок людям у Криму. Ви навіть не уявляєте, коли ми підійдемо до адміністративних кордонів Криму, ви побачите, як росіяни тікатимуть, вони зараз там окопи риють, перерили весь пляж, хоча вчора казали, що це буде туристичний центр, буде краса, що вони вкладатимуть мільярди, що вони там зробили, крім того, що захопили територію, вигнали людей, політв'язні, журналісти у в'язницях. Туристичного сезону немає, вони тиснуть на своє населення, щоб воно приїжджало до Криму", – заявив Зеленський.

Президент України також висловив сумнів, що Росія  наважиться застосувати ядерну зброю у відповідь на деокупацію українського півострова.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що український контрнаступ передбачає звільнення Криму.

Президент також сказав, що Україна – на шляху до того, аби мати усе необхідне для майбутнього контрнаступу.

Президент Володимир Зеленський потролив російського диктатора Путіна, заявивши, що "світ ширший, ніж бункер".