Контракти.ua

695  —  29.04.23
Британська розвідка пояснила, чому в РФ скасували проведення "Танкового біатлону"
Британська розвідка пояснила, чому в РФ скасували проведення

"Танковий біатлон" є міжнародним змаганням, до якого, окрім Росії, долучалися представники з дружніх Кремлю країн.

Міноборони країни-агресорки скасувало проведення "танкового біатлону". Одна з ймовірних причин - втрати на фронті та страх викликати загальне невдоволення заходом, який виглядає недоречним під час війни. Пише ТСН. 

Про це йдеться у новому звіті британської розвідки.

Як зазначають у зведенні, минуло року "танковий біатлон" біатлон викликав шквал критики, оскільки проводилося на тлі провалів початкового етапу вторгнення в Україну. З огляду на це цього року Росія вирішила відмовитися від так званої "військової Олімпіади", яка була задумана як інструмент популяризації армії у російському суспільстві.

"Є також висока ймовірність, що через високі втрати в Україні Міноборони РФ просто стурбоване нестачею танків і кваліфікованих танкових екіпажів, а також інших фахівців, через що Росія може втратити лідерство в медальній таблиці", - вважає британська розвідка.

Зауважимо, "танковий біатлон" є міжнародним змаганням, до якого, окрім Росії, долучалися представники з дружніх Кремлю країн.

Додамо, у британській розвідці пояснили скорочення втрат російської армії на 30%.

Статьи по теме
Британська розвідка пояснила, чому російська авіація скидає бомби на свої міста
Британська розвідка пояснила, чому російська авіація скидає бомби на свої міста

За останній місяць почастішали випадки, коли російська авіація скидає бомби на своїй території. Це демонструє ступінь втоми персоналу та недостатню підготовку.
31.01 — 753

Британська розвідка пояснила копання непотрібних окопів у Білгородській області
Британська розвідка пояснила копання непотрібних окопів у Білгородській області

Створення оборонних споруд у глибині Білгородської області пояснюється недоліками системи прийняття рішень у РФ, і також бажанням чиновників робити політично доцільні висновки.
08.12.22 — 817