Контракти.ua

556  —  24.04.23
Організатори "Євробачення-2023" відповіли Руслані, яку не запросили виступити
Організатори

Суспільне Мовлення відреагувало на скандал, який розгорівся довкола конкурсу.

Організатори міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023" відреагували на звинувачення співачки Руслани, що її не запросили виступити на музичній першості. Пише ТСН. 

Суспільне мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, цьогоріч передало право проведення конкурсу ВВС, оскільки в Україні, як країні-переможниці попереднього конкурсу, неможливо провести подію через повномасштабне вторгнення рф.

Як стверджує Суспільне Мовлення, за їхньою ініціативою BBC, після консультації з ними, включив Руслану до програми конкурсу. І що артистка і її команда знають про ці плани і навіть вже провели підготовку:

"На сьогодні ми можемо лише наголосити, що Руслана виступатиме у низці форматів, які відбуватимуться до та під час проведення "Євробачення" в Ліверпулі, зокрема у фіналі конкурсу. Наскільки нам відомо, ВВС має намір включити Руслану до фіналу "Євробачення-2023", - йдеться у повідомленні Суспільного Мовлення.

Зазначимо, що днями між співачкою Русланою та організаторами "Євробачення-2023" розгорівся скандал. Артистка, яка стала першою переможницею конкурсу від України 2004 року образилася, що її не запросили виступити на заході.

Натомість багато інших українських артистів візьмуть участь у шоу. Їхні імена вже відомі.