Контракти.ua

168  —  21.04.23
Доставка з Китаю із документами та розмитненням
Доставка з Китаю із документами та розмитненням

Розвиток української економіки неможливий без глобалізації та міжнародної торгівлі. Товари вироблені в інших країнах успішно імпортуються в Україну та використовуються в промисловості, бізнесі й побуті українців. Одним із найбільш популярних напрямків є імпорт з Китаю. Для бізнесменів це вигідна можливість, адже китайські товари мають низьку ціну та високу якість. Однак, щоб здійснити успішну доставку товарів з Китаю, необхідно мати надійного партнера з логістики, який забезпечить своєчасне та якісне доставлення товарів із будь-якої точки КНР до пункту призначення.

Доставка з Китаю із послугами розмитнення та документальним супроводом можлива з Укр-Китай Коммунікейшин. Це логістична компанія, яка здійснює перевезення з КНР морем та літаком через Європу. Компанія пропонує для використання різні типи контейнерів та комбінацію популярних видів транспорту, що дозволяє їй забезпечити найкращий вибір для своїх клієнтів залежно від їхніх потреб.

Перевезення морем із Китаю зазвичай займає більше часу (в середньому 55-60 днів), але є найдешевшим способом. У цьому випадку, компанія забезпечить використання необхідного контейнеру для ваших товарів (20, 40, 45 футів) або консолідувати вантаж з іншими в збірні контейнери, організувати забір та відправку товарів із КНР, транспортування та ряд необхідних послуг в портах відправлення і призначення, а також доставлення до міст замовників в Україні.

Доставка літаком через Європу є швидшою (триває 14-18 днів), але дорожчою. Однак, вона дозволяє значно зменшити час доставки товарів та більше убезпечити їх від пошкоджень під час перевезення. Компанія організує забір товарів із фабрики, доставлення до аеропорту, оформлення документів, транспортування літаком та доставку до пункту призначення в Європі та Україні.

Укр-Китай Коммунікейшин пропонує додаткові послуги, такі як митне оформлення, страхування вантажу, консолідацію, складські послуги та інші, що забезпечить успішне вантажні перевезення ваших замовлень із Китаю та інших країн.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389