Контракти.ua

215  —  14.04.23
Елеваторні стрічки від провідних європейських брендів для вашого бізнесу
Елеваторні стрічки від провідних європейських брендів для вашого бізнесу

Елеваторні стрічки https://beltimport.ua/production/rezinove-lent/elevatorne-lent використовують для переміщення сипучих та дрібнозернистих вантажів. Їх активно використовують у сільському господарстві, хімічній та у низці інших галузей промисловості. Оскільки йдеться переважно про транспортування вантажів у вертикальній площині за допомогою ковшів, конвеєрні елеваторні стрічки повинні мати високі показники міцності.

Замовити надійні елеваторні стрічки європейських брендів Polysur, Gummilabor та Beltsiflex можна в компанії «Белтімпорт». Понад чверть століття Beltimport спеціалізується на реалізації високоякісних товарів для конвеєрного обладнання та надає послуги з діагностування, монтажу та обслуговування його ключових вузлів.

Особливості застосування стрічок для елеваторів

Елеваторна стрічка може просто забезпечувати підіймання вантажів, але для певних промислових підприємств важливо, щоб вона також була вогнестійкою, антистатичною чи стійкою до жирів та олій. У разі транспортування каміння, битого скла чи будь-чого іншого з гострими краями надзвичайно важливою є стійкість стрічки до пошкоджень, порізів і розривів.

Елеваторні стрічки для кожного з цих випадків ви знайдете в каталогах Beltimport. Компанія пропонує продукцію брендів, історія яких налічує понад 50 років успішної діяльності, а саме:

1. Polysur (Нідерланди). Їхні стрічки можуть підіймати важкі мінерали, добре працюють в умовах низьких та високих температур. Конструктивні особливості конвеєрних стрічок цього виробника дозволяють вибрати відповідний варіант для кожної галузі промисловості.

2. Gummilabor (Італія). Найбільший у своїй країні виробник елеваторних, гумовотканинних, металотросових та інших видів стрічок. Завдяки відмінним характеристикам і стабільній якості продукція їхнього виробництва має попит у всьому світі.

3. Beltsiflex (Іспанія). Багаторічний досвід виробництва та впровадження власних розробок дають змогу випускати широку лінійку елеваторних стрічок. Асортимент зокрема містить вогнетривкі, зносостійкі та придатні для транспортування харчових продуктів стрічки.

Продукція кожної з цих компаній має свої особливості. Водночас конвеєрні стрічки цих брендів мають і спільні риси: високий рівень зчеплення між шарами матеріалу, значну поперечну жорсткість та низькі показники подовження.

Де в Україні купити якісні елеваторні стрічки

Компанія Beltimport не прив'язана до одного бренду, тож її працівники підкажуть вам, як вибрати елеваторні стрічки, які найкраще відповідатимуть задачам вашого виробництва. Низка товарів виробництва Gummilabor ви знайдете лише в цій компанії, оскільки Beltimport має право ексклюзивного постачання.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389