Контракти.ua

136  —  07.04.23
Де шукати матеріали, техніку та спеціалістів для польових робіт в Україні?
Де шукати матеріали, техніку та спеціалістів для польових робіт в Україні?

Де знайти посівні матеріали, обладнання та спеціалістів для проведення польових робіт в Україні?

Не дивлячись на всі складнощі та холоди, ми дочекалися самої одночасно довгоочікуваної та дуже відповідальної пори для аграріїв – розпочинаються польові роботи в Україні.

Весна передбачає виконання величезної кількості роботи на полях, а що до них входить і де зараз можна знайти кваліфікованих працівників для їх виконання – розповімо докладніше нижче.

Першим важливим польовим заходом завжди є оранка.

Виконується причіпним обладнанням для трактора, а саме плугом для розпушування ґрунту, позбавлення насіння бур'яну та старих рослинних решток.

Початково оранку рекомендовано проводити восени, як тільки починаються заморозки (для збереження вологи в землі), такий вид має термін «зяблева оранка».

Весняна ж оранка має зовсім інше призначення – це глибоке оновлення шарів ґрунту.

Щоб гарантувати успішне проростання культур на вашій ділянці, після оранки слід замовити проведення польових робіт, а саме боронування.

Даний процес буквально «пробуджує» ґрунт, позбавляє брил і кірок, за що коріння майбутніх культур віддячить вам хорошим урожаєм. Виконується бороною, що комплектується до трактора.

Наступним слідує етап, який неможливо пропустити навесні або виконати некоректно – внесення добрив.

Щоб домогтися продуктивності на ділянці та відновити на ній мінеральний баланс, потрібно вибрати якісні розкидачі добрив і такі ж матеріали.

Механізм для проведення – трактор із встановленим розкидачем добрив.

Матеріали різноманітніші: азотні, фосфорні, калійні добрива, а також їх різні мікси та поєднання.

Один із завершальних процесів навесні – посів.

Тут величезну роль грає підготовка насіннєвого матеріалу або розсади та умови його зберігання до посіву. Застосовується сівалка, яка також є тракторною технікою.

Де шукати матеріали, техніку, обладнання та спеціалістів для польових робіт?

Щоб вирішити ці питання швидко та на місці, можна використати онлайн-новинку на українському ринку.

Зовсім недавно розпочала свою роботу аграрна дошка оголошень VAS: https://ua.vas.trade/, де в розділі «Послуги», ви можете розмістити різноманітні оголошення про польові роботи та запропонувати свої послуги або знайти обладнання та працівників, які потрібні для одного з або всіх етапів робіт.

Публікація оголошень займає всього кілька хвилин, що допоможе заощадити час та не відволікатися від основних робіт та працювати де завгодно.

І нехай ваш сезон буде врожайним та вдалим.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389