Контракти.ua

587  —  07.04.23
У Кремлі незадоволені зближенням Кадирова з Пушиліним, - ЦНС
У Кремлі незадоволені зближенням Кадирова з Пушиліним, - ЦНС

В Кремлі незадоволені зближенням голови Чечні Рамзана Кадирова з ватажком так званої "ДНР" Денисом Пушиліним.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

"Останні кадрові зміни в окупаційній "адміністрації" захоплених районів Донецької області свідчать про невдоволення в Кремлі зближенням Пушиліна та Кадирова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 30 березня окупанти змінили "голову уряду" так званої "ДНР". Замість Віталія Хоценка, якого відправили в Омськ, "головою уряду" призначено громадянина РФ Євгена Солнцева, який з червня був "заступником" Хоценка.

В ЦНС повідомили, що все своє життя Солнцев працював в РФ й немає жодного відношення до Донецької області. Його "призначення" розширює його повноваження й фактично саме він буде керувати регіоном й контролювати фінансові потоки.

"Це є реакцією Москви на зближення Пушиліна та Кадирова, про яке повідомлялось раніше. Пушилін роками виконує лише фіктивну роль й не має влади в регіоні. Гауляйтер давно Потрапив під вплив Кадирова, який використовує Пушиліна для монопольного права на пограбування регіону", - пояснили в Центрі національного спротиву.

Солнцев має позбавити Кадирова впливу на Донбасі та перехопити ініціативу у роботі з підрядниками, адже наразі російські еліти змагаються за право якнайшвидше освоїти кошти на "відновлення" територій.

Нагадаємо, що голова Чечні Рамзан Кадиров почав вербувати бойовиків "ДНР" у ряди своєї армії, аби посилити владу.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров захотів створити власну приватну військову компанію після завершення роботи на державній службі.

Статьи по теме
Білорусь планує відмовитись від заборони на розміщення
Білорусь планує відмовитись від заборони на розміщення "ядерки", - ЦНС

Влада Білорусі планує оновити військову доктрину з метою відмовитися від заборони на розміщення ядерної зброї на території країни.
25.03 — 314

Росія вербує білоруську молодь до своїх військових вишів, - ЦНС
Росія вербує білоруську молодь до своїх військових вишів, - ЦНС

Російські загарбники намагаються вербувати білоруську молодь до своїх військових вишів. Зокрема, вони проводять так звані "дні відкритих дверей" у районих центрах Білорусі.
28.01 — 276

Росіяни планують оснащувати крилаті ракети касетними боєприпасами, - ЦНС
Росіяни планують оснащувати крилаті ракети касетними боєприпасами, - ЦНС

Російські терористи планують оснащувати крилаті ракети X-32 касетними боєприпасами для ударів по Україні.
06.01 — 407