Контракти.ua

1678  —  07.03.23
Путін копіює Сталіна: в українській розвідці спрогнозували, що станеться з РФ після смерті диктатора
Путін копіює Сталіна: в українській розвідці спрогнозували, що станеться з РФ після смерті диктатора

Путін, як і Сталін, здійснює геноцид українського народу.

5 березня минає 70-та річниця зі смерті кривавого диктатора Сталіна. Саме його методи зараз копіює Володимир Путін, після смерті якого Росію чекає те саме, що було після закінчення правління його "наставника". Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

У розвідці зауважили, що Сталін та Путін - хворобливі параноїки, які бояться втратити владу. А тому сучасний кремлівський диктатор дії такими ж методами, які ї його "натхненник", запроваджуючи тотальну цензуру, агресивну пропаганду, жорстокі розправи над інакодумцями та культ страху в підлеглих.

Путін, як і Сталін, здійснює геноцид українського народу. Українська розвідка зазначила, що після смерті Путіна Росію чекає та сама історія, що була і після того, як помер Сталін.

"Смерть сталіна та зумовлені нею події у москві також дають контур розуміння, що може статись з росією після воєнної поразки та зникнення путіна. Боротьба за владу, розвінчування культу особи вождя, коротка мить так званої «відлиги», а далі — новий етап репресій та агресії.  Отже, для сталого миру в Європі після перемоги над агресивною росією ключовим завданням для України і цивілізованого світу має стати остаточна руйнація сталінсько-путінського утворення, а не пересування нар у тюрмі народів", - наголосили в ГУР МО.

Геноцид в Україні

Російські терористи під час повномасштабної війни проти України здійснюють геноцид українців. Про це свідчить велика кількість вбитих громадян України, які були змушені бути під окупацією РФ.

У Бучі, Ірпені, Ізюмі, Лимані та на звільненій Херсонщині знаходять російські катівні та місця масових поховань українців. Росіяни часто просто посеред вулиць розстрілювали беззахисних людей, катували, викрадали та ґвалтували українців - як дорослих, так і дітей. Крім того росіяни з ракет обстрілюють житлові будинки, вбиваючи там цілі родини.

19 січня, Європейський парламент схвалив резолюцію про створення спеціального трибуналу для вищого керівництва Росії, зокрема Володимира Путіна, а також для білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

Президент Зеленський наголосив, що Росія повинна відповісти за геноцид українців, який відбувається на окупованих територіях ще від 2014 року.